←  Pytania

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

PHP
Sklep do cs - vip,supervip itp.

• +
  • -
tarty112's Photo tarty112 17.11.2012

Witam. Chcialbym aby pomoglmi ktos ze sklepem do gry cs. Mniej wiecej chodzi mi o to zeby bylo to powiazane z moim serwerem i platnoscia sms oraz przelewem. Podobno taki automat kosztuje ponat 100zl ale to nie muszi byc automat tylko z tego co widze pol automat za darmo bardzo proszę o pomoc. W zamian za pomoc daje Admina na moim serwerze :)

• +
  • -
K!113r's Photo K!113r 17.11.2012

Nie bardzo rozumiem, Ty oczekujesz pomocy w wykonaniu (czyli Ty też tworzysz), czy mamy dać Ci gotowy kod?

Gość_21977_* 17.11.2012

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum

Scripting AMXXPytania

do

InneWWWPytania

• +
  • -
tarty112's Photo tarty112 17.11.2012

Nie bardzo rozumiem, Ty oczekujesz pomocy w wykonaniu (czyli Ty też tworzysz), czy mamy dać Ci gotowy kod?

Wlasciwie to chcialbym zeby to ktos za mnie skonfigurowal paczke ktora dam w zalaczniku. Chodzi mi o to zeby bylo wszystko skonfigurowane np. Pod wysylane sms tzn wpisanie tych kodow i numerow itp ktore podam jezeli sie ktos zglosi do pomocy :P Oczywiscie za pomoc daje Admina na serwerze i byc moze jakis + :D

Attached Files

gslot's Photo gslot 23.11.2012

To jest sklep GOQ, więc myślę, że powinieneś do niego pisać. Jego instalacja i konfiguracja jest dziecinnie prosta ;] Jeżeli będziesz miał problemy załóż temat