Przedstawiam klasę premium mojego autorstwa, która posiada dualkriss oraz ddeagle, czyli podwójne deagle i podwójne smg. Klasa według mnie jest bardzo fajna.

Double Desert Eagle - broń stworzona pod CS 1.6 na podstawie swojej wersji w CS:O, posiadam ją ze strony zombie-mod.ru, ja jedynie przerobiłem natywy i cvary:

Dualkriss - broń stworzona pod CS 1.6 na podstawie swojej wersji w CS:O, posiadam ją ze strony zombie-mod.ru, ja jedynie przerobiłem natywy i cvary:

cod_weapon_ddeagle.amxx && cod_weapon_dualkriss.amxx && codclass_generalbroni.amxx wgrywamy do plugins/
cod_weapon_ddeagle.sma && cod_weapon_dualkriss.sma && codclass_generalbroni.smawgrywamy do scripting/
cod_weapon_ddeagle.amxx && cod_weapon_dualkriss.amxx dopisujemy nad Klasami i Perkami w plugins-codmod.ini

Klasa była utworzona dla pewnej sieci serwerów, która pod nieobecność adminów upadła.
Natywy
cod_give_ddeagle( id ); // daje ddeagle cod_take_ddeagle( id ); // zabiera ddeagle cod_give_dualkriss( id ); // daje dualkriss cod_take_dualkriss( id ); // zabiera dualkriss

cod_dualkriss_dmg 1.8 // mnoznik obrazen z dualkriss cod_dualkriss_recoil 0.94 // mnoznik rozrzutu z dualkriss cod_dualkriss_clip 50 // wielkosc magazynku w dualkriss cod_dualkriss_spd 1.0 // mnoznik predkosci strzelania z dualkriss cod_dualkriss_ammo 200 // ilosc max ammo w dualkriss cod_ddeagle_dmg 2.0 // mnoznik obrazen z ddeagle cod_ddeagle_recoil 0.5 // mnoznik rozrzutu z ddeagle cod_ddeagle_clip 14 // wielkosc magazynku w ddeagle cod_ddeagle_spd 1.0 // mnoznik predkosci strzelania z ddeagle cod_ddeagle_ammo 120 // ilosc max ammo w ddeagle