Elo, mam pytanie jaka jest komenda na dodanie sobie perku? będę testowal perki i nieoplaca mi sie rozwalac 100 botow aby zdobyc dany perk.
Jak cos to mam swiezo sciagnietego codmod QTM.Peyote.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09.11.2012 21:36
CoD Models Remix [ | | | | | | | | | | ] 100% - http://amxx.pl/topic...251#entry521251
Napisano 09.11.2012 21:54
Plugin na dawanie perków.
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <codmod> new gracz_id[33], wybrany; new name[33], nazwa_perku[256]; public plugin_init() { register_plugin("Daj perk", "1.0", "xxx"); register_clcmd("say /dajperk", "Gracz", ADMIN_IMMUNITY); } public Gracz(id) { new menu = menu_create("Wybierz gracza:", "Gracz_handler"); for(new i=0, n=0; i<=32; i++) { if(!is_user_connected(i)) continue; gracz_id[n++] = i; new nazwa_gracza[64]; get_user_name(i, nazwa_gracza, 63) menu_additem(menu, nazwa_gracza, "0", 0); } menu_display(id, menu); } public Gracz_handler(id, menu, item) { if(item == MENU_EXIT) { menu_destroy(menu); return PLUGIN_CONTINUE; } wybrany = gracz_id[item]; get_user_name(wybrany, name, 32); wybierz_perk(id); return PLUGIN_HANDLED; } public wybierz_perk(id) { new tytul[64]; format(tytul, 63, "\rWybierz perk :"); new menu = menu_create(tytul, "wybierz_perk_handler"); for(new i=1; i<=cod_get_perks_num(); i++) { cod_get_perk_name(i, nazwa_perku, 255) menu_additem(menu, nazwa_perku); } menu_display(id, menu); } public wybierz_perk_handler(id, menu, item) { if(item++ == MENU_EXIT) { menu_destroy(menu); return PLUGIN_CONTINUE; } cod_set_user_perk(wybrany, item, -1, 0); cod_get_perk_name(item++, nazwa_perku, 255); client_print(id, print_chat, "Dales graczowi %s perk %s", name, nazwa_perku); return PLUGIN_HANDLED; }
Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !
Napisano 09.11.2012 21:58
Skorzystaj sb z tego pluginku http://amxx.pl/topic...dmin-menu-v-15/
Tu mozesz dawac sb perki lvl i takie inne bajery
Tu mozesz dawac sb perki lvl i takie inne bajery

Napisano 09.11.2012 23:30
THX ALL temat do zamkniecia.
CoD Models Remix [ | | | | | | | | | | ] 100% - http://amxx.pl/topic...251#entry521251
Napisano 09.11.2012 23:59
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|