Mam duży problem, ponieważ po wbiciu x lvl nie wyświetla się menu z rozdawaniem statystyk i trzeba wpisać /reset żeby się dało... czym to może być spowodowane?
Zmieniałem nawet .sma na te podstawowe, nic w nim nie przerabiałem i nadal się nie wyświetla...
tutaj jest plugins.ini
;alt_end_round_sounds.amxx ; Roundsound ultimate_sounds.amxx ; Dzwieki headshot , mulltikill itp. ad_manager_array.amxx ; Reklamy na serwerze amx_ip.amxx ; amx_ip ;ultimate_ss.amxx ; Automatyczne screeny + ban weaponicon.amxx ; Ikonka broni c4timer.amxx ; Czas do wybuchu bomby parachute.amxx debug ; spadochron zasady.amxx ; zasady serwera ;cod.amxx debug ; Call of duty mod by klopsik i Zepa ;amx_exec.amxx ; amx exec interp.amxx ; interp mutemenu.amxx ; /mute Voices_Management.amxx ; kombajn do rozmow bulletdamage.amxx ; bulet demage ;wear_replacement.amxx ; od przeklinania ;hpk.amxx ; kickuje za ping afkbombtransfer.amxx ; AFK Bomba FreeDefuserkit.amxx ; Darmowy defuser admin_spec_esp.amxx ; esp connectsound.amxx ; connectsound ;ban_neo_vvv.amxx ; bany na neo ;amx_banconfig.amxx ;ban na cfg ;15sekhe.amxx ; blokuje rzucanie he przez 15 sek blacklist.amxx ; czarnalista server_menu_v2.amxx ; Serwery ;mod.amxx ; reklamy by klops extreme_bancfg2.amxx ;ban cfg2 ptb.amxx ; r�wnowaga team�w interp_raty.amxx ; interpy/rate pokazuj.amxx mapchooser4.amxx he.amxx cod_xpv1.amxx
Sprawdzałem na testowym serwie, gdzie ma pluginów dodatkowych oprócz coda i też nie da się rozdawać tych statystyk, cały czas pokazuje: Maksymalny poziom siły osiągnięty

Dodawałem do coda to, że 1pkt rozdawany=+2hp niżej macie .sma, niech ktoś pomoże, bo gracze się skarżą, a ja nie mogę tego naprawić..
[uwaga='kawon']Posty zostały połączone.[/uwaga]