[FIX] Fast Download podczas reconnect'u
Filip1512
05.11.2012

Cześć,
zauważyłem ten plugin w RSS alliendmoddersów. Jest to łatka, która naprawia ścieżkę pobierania plików po reconnect'cie. Standardowo, jeśli na serwerze jest wgrany FastDL (sv_downloadurl), to jeśli ktoś podczas ściągania plików z serwera anuluje pobieranie i zrobi reconnect to zacznie mu ściągać z domyślnego serwera, a nie z FastDL'a.
Mi osobiście się to przytrafiało

There is such a bug. If the client while downloading files from sv_downloadurl, will cancel downloading and make a reconnect. He will be downloading that files from server (not sv_downloadurl)
https://forums.allie...ad.php?t=199686
Pomyślałem, że przyda się to w "częściej odwiedzanym" dziale

Attached Files
TheRock
13.12.2012
Kurcze nie wiem czemu ale u mnie to nie działa coś. Podczas ściągania zrobiłem reconnect'a i ściąganie po 1 min
QuahodronN
13.12.2012
nazwę tego pluinu
nazwa.amxx
Jak ty zrobiłeś FDL oraz wgrałeś inne rzeczy to ja nie wiem
nazwa.amxx

seba7746
14.12.2012
tak działa lecz jak zrobie reconnect i chce jeszcze raz wejsc to ściąga po 14 sek chyba że się mapa zmieni to znów po 1 sek
TSUBA
19.12.2012
Dokładnie tak samo jak kolega wyżej pluginek na moim serwerze nie działa
chyba że jakieś moduły do tego wymagane są a ja o tym nie wiem

GwynBleidD
15.04.2013
Ważna informacja odnośnie pluginu: na serwerach, na których nie wszystkie pliki są wgrane na Fastdownload może on uniemożliwić graczowi wejście na serwer (w kółko będzie próbował pliki pobrać z FastDL, bo serwer nie pozwoli mu pobrać normalnie...)