Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 02.11.2012 11:52
Niech mi Ktos Wysle plugin Glowny Jb by Cypisz wraz z muzykami na Zabawach i proszę o podanie ścieżek
Napisano 02.11.2012 18:36
Zasada jest ta sama, precache'ujesz dany dźwięk i odtwarzasz go komendą konsolową spk dla .wav lub mp3 play dla .mp3.
DarkGL to mój autorytet.
skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować
Napisano 02.11.2012 19:24
Proszę zrób mi SMA i wyslij pokarz jak ROBISZ
Fastem
Napisano 02.11.2012 20:54
// w public plugin_precache() dajesz dźwięk swój, np.
precache_sound("weapons/c4_explode1.wav")
// a potem w forward'zie rozpoczęcia zabawy (nie orientuję się jaki to jest w modzie Cypis'a bo nic pod niego nie pisałem) wywołujesz drzwięk u wybranej osoby lub u wszystkich:
client_cmd(0, "spk weapons/c4_explode1.wav")
// lub dla mp3
client_cmd(0, "mp3 play weapons/c4_explode1.wav")
DarkGL to mój autorytet.
skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować
Napisano 03.11.2012 10:16
Napisano 03.11.2012 10:53
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: JailBreak
![]() |
[ROZWIĄZANE] Jailbreak pluginJailbreak plugin vip/svip Napisany przez Xiy, 23.03.2022 ![]() |
|
![]() |
||
Postać cs 1.6Napisany przez SzymonSmorag, 31.12.2020 ![]() |
|
![]() |
|||
ZyczeniaNapisany przez SzymonSmorag, 29.12.2020 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
[ROZWIĄZANE] [jailbreak] Mafiozo po wejsciu na serwerNapisany przez SzymonSmorag, 26.12.2020 ![]() |
|
![]() |
||
Szukam modeli do Jail Break !Szukam modeli do Jail Break. Napisany przez XhanysX, 25.12.2020 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych