Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z roundsoundPliki mp3 pobieraja sie puste


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 clinteastwood

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 29.10.2012 22:33

Witam,

Mam problem z roundsound, niby wszystko ok sciąga sie muza itp. ale nic niegra.
Wszedłem do folderu z pobraną muzą i chcialem ja oddtwozyc lecz nutka miala 0 sekund.

Proszę o pomoc

z góry dziękuje
  • +
  • -
  • 0

#2 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 30.10.2012 00:56

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod X > Problemy

do

AMX Mod X > Problemy z pluginami
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#3 bamber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:123
  • Imię:Zenek
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 30.10.2012 09:11

Napisz jakiego pluginu używasz. Muza może być w złym formacie.
  • +
  • -
  • 0

#4 Aniol Smierci

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:51
  • GG:
  • Imię:Jacek
  • Lokalizacja:Golub-Dobrzyń
Offline

Napisano 30.10.2012 09:39

Sprawdz dobrze jeśli używasz pluginu "alt round sound" to dokładnie sprawdz roundsound.ini bo może popełniłeś jak mówił kolega wyżej coś w formacie
  • +
  • -
  • 0

#5 clinteastwood

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 30.10.2012 16:32

Witam,

Jak mam alt end round sounds to musze kompilowac roundsound ini ?
Gdy chcialem skompilowac roundsound to wyskakuje mi blad.

Oto mój roundsound ini Załączony plik  roundsound ini.txt   801 bajtów  60 Ilość pobrań


Dodałem 1 kawalek z mojego rs bo reszta sie niechciala zmiescic proszę o sprawdzenie czy ma wlaciwe parametry (reszta ma takie same)




proszę o pomoc

Załączone pliki

  • Załączony plik  ct01.mp3   244 KB  44 Ilość pobrań

Użytkownik clinteastwood edytował ten post 30.10.2012 16:35

  • +
  • -
  • 0

#6 bamber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:123
  • Imię:Zenek
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 30.10.2012 17:36

Jeżeli muzyka nie gra jest to przyczyną złych parametrów piosenki.
Roundsound.ini masz dobrze skonfigurowany.
  • +
  • -
  • 0

#7 clinteastwood

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 30.10.2012 17:45

A jak powinna wygladać odpowiednio skonfigurowana piosenka?

Czy musze skompilować plik roundsound ini po zmianach w tym pliku?

Do obrabiania nutki uzylem mp3 knife.

Czy może to być wina serwera ftp?

muze wgrywam na serwer steam 800 fps 32 sloty cs condition zero

Mam nadzieje ze te informacje pomogą wam rozwiązać ten problem


dzięki za ewentualna pomoc
  • +
  • -
  • 0

#8 bamber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:123
  • Imię:Zenek
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 30.10.2012 19:03

Problem jest w mp3 knife nie każda wycięta w nim piosenka działa na serwerze, jak chcesz wrzuć nutki na zippyshare.com wyślij mi, ja Ci je dobrze skowektoruje i będą działały na serwerze.
  • +
  • -
  • 0

#9 clinteastwood

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 30.10.2012 20:42

Oto link do muzy http://www19.zippysh...99659/file.html

Czy ktoś mi pomoże w tym temacie? bo niewiem czy pisać na innym forum
  • +
  • -
  • 0

#10 bamber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:123
  • Imię:Zenek
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 01.11.2012 18:43

Zippyshare.com - ct.rar --- soundy CT
Zippyshare.com - tt.rar --- soundy TT

Powinny działać


; CT Sounds
"sound/plsq/rsclint/ct/ct01.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct02.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct03.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct04.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct05.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct06.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct07.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct08.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct09.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct10.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/plsq/rsclint/tt/tt01.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt02.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt03.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt04.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt05.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt06.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt07.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt08.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt09.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt10.mp3" "T"


I w tedy ten cvar ustaw tak erc_random_precache "10-10"
W tedy nuty CT będą słyszeli tylko CT a nuty TT będą słyszeli tylko TT

lub


; CT Sounds
"sound/plsq/rsclint/ct/ct01.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct02.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct03.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct04.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct05.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct06.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct07.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct08.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct09.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct10.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt01.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt02.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt03.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt04.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt05.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt06.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt07.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt08.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt09.mp3" "CT"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt10.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/plsq/rsclint/ct/ct01.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct02.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct03.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct04.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct05.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct06.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct07.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct08.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct09.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/ct/ct10.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt01.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt02.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt03.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt04.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt05.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt06.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt07.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt08.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt09.mp3" "T"
"sound/plsq/rsclint/tt/tt10.mp3" "T"


I w tedy ten cvar ustaw tak erc_random_precache "20"
Czyli te same nuty będą słyszeli i CT i TT

Sam polecam tą 2 opcje

Użytkownik bamber edytował ten post 01.11.2012 18:44

  • +
  • -
  • 0

#11 clinteastwood

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 03.11.2012 11:15

Siemanko,

Lipa to samo muza sie pobiera ale nutki maja 407 kilo każda i sa puste

niewiem co jest grane.

obecny roundsound działa , który zrobił mój poprzednik (niemam z niem kontaktu), lecz ten który zrobił rok temu już niedziała a nutki z tego starego mają niby takie same parametry co ten obecny roundsound.

Już mi sie odechciewa powoli .

dzięki za pomoc ale chyba sam musze sobie z tym poradzić bo na wielu forach czytalem o tym i nikt niepotrafił podać rozwiązania tego problemu

zy może to być przyczyna serwera ?
bo był stawiany od nowa

Tylko dziwne jest to że jak wykasuje obecny roundsound i pobiore go od nowa to działa
a stare sie pobieraja inic to samo co z nowym roundsoundem
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych