Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wyłączanie się serwera po paru minutach/sekundach


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 DawZi

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:43
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 28.10.2012 19:26

Witam
Mam taki problem robię serwer na hostingu Zabijaka
I gdy gram z kolegami serwer się wyłącza a w konsoli jest taki błąd
FATAL ERROR (shutting down): Bad entity in IndexOfEdict()
Moje plugins.ini
Spoiler


plugins_codmod.ini
Spoiler

(30.10.2012 09:43):
Kod w postach (np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach (code/php/spoiler itp), a powyżej 200 linijek tylko w załączniku lub na wklejce.

Użytkownik benio101 edytował ten post 30.10.2012 09:44
Dodanie znacznika CODE


#2 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.10.2012 09:44

Wyłączaj kolejne pluginy, aż dojdziesz do tego, który powoduje błędy, wówczas załącz nam jego kod źródłowy.

#3 Aniol Smierci

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:51
  • GG:
  • Imię:Jacek
  • Lokalizacja:Golub-Dobrzyń
Offline

Napisano 30.10.2012 09:47

Nie chce ci sie utworzyć tabela na bazie danych sprawdź :

*Modules.ini i odblokuj wszystkie moduły

mysql
sqlite
A głownie o te chodzi pewnie nie masz je odblokowane

*Sprawdz czy dobrze napisałeś w sql.cfg
amx_sql_host	"Nazwa Hosta"
amx_sql_user	"Użytkownik"
amx_sql_pass	"Hasło"
amx_sql_db	"Użytkownik Bazy Danych"
amx_sql_table	"Nazwa Tabeli możesz wpisać  cod_"
amx_sql_type	"Wiadomo <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/naughty.gif' class='bbc_emoticon' alt='^^' />"

Kawon (30.10.2012 10:15):
Kod w postach (np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach (code/php/spoiler itp), a powyżej 200 linijek tylko w załączniku lub na wklejce.

  • +
  • -
  • 0

#4 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 30.10.2012 10:29

Moduły odblokowuja się same wrazie potrzeby
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych