Resetujący sie ranking i lvl
MiStErPL
25.10.2012
Witam!
Mam pewnie problem,szukalem duzo w necie ale gdy wykonalem czynnos ktora byla napisana,to i tak nic to nie dało.
Mianowicie,gdy zresetuje serwer lvl i ranking sam sie resetuje(wpisywałem csstats_reset 0 )
Link do SS: ranking.png - Speedy Share - upload your files here to ma byc wpisane w ten sposob?
P.S.Ranking jest wlaczony wraz z /top15
Posiadam nowego cod moda
Pozdrawiam
Edited by MiStErPL, 25.10.2012 16:14.
Mam pewnie problem,szukalem duzo w necie ale gdy wykonalem czynnos ktora byla napisana,to i tak nic to nie dało.
Mianowicie,gdy zresetuje serwer lvl i ranking sam sie resetuje(wpisywałem csstats_reset 0 )
Link do SS: ranking.png - Speedy Share - upload your files here to ma byc wpisane w ten sposob?
P.S.Ranking jest wlaczony wraz z /top15
Posiadam nowego cod moda
Pozdrawiam
Edited by MiStErPL, 25.10.2012 16:14.
hot123
25.10.2012
tez tak miale, musisz usunac wszystkie pliki one sie same wgraja i od nowa leciec ja tak mialem resetowal mi sie lvl na pb ,usunelem to i normalnie chodzi tera .,
MiStErPL
25.10.2012
Hmm...
A wypowie sie ktos kto ogarnia amx?Bo jakos twoja reputacja mnie nie przokonuje,
P.S.
jak bym usunoł wszystkie pliki to by sie same nie wgraly....
Edited by MiStErPL, 25.10.2012 18:32.
A wypowie sie ktos kto ogarnia amx?Bo jakos twoja reputacja mnie nie przokonuje,
P.S.
jak bym usunoł wszystkie pliki to by sie same nie wgraly....
Edited by MiStErPL, 25.10.2012 18:32.
Emil29
27.10.2012
Próbowałeś może edytować plik core.ini , który znajduje się w addons/amxmodx/configs i dodać pod te linijki
To:
; Configuration file for AMX Mod X amxx_logs addons/amxmodx/logs amxx_configsdir addons/amxmodx/configs amxx_datadir addons/amxmodx/data amxx_modules addons/amxmodx/configs/modules.ini amxx_plugins addons/amxmodx/configs/plugins.ini amxx_pluginsdir addons/amxmodx/plugins amxx_modulesdir addons/amxmodx/modules amxx_vault addons/amxmodx/data/vault.ini
To:
csstats_score addons/amxmodx/data/csstats.amxx csstats addons/amxmodx/data/csstats.dat
MiStErPL
27.10.2012
Niestety nie działa .
A gdybym wpisał te komendy do konsoli,pomogło by coś?
A gdybym wpisał te komendy do konsoli,pomogło by coś?