witam jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym miejscu pisze swoj problem jesli nie proszę o przeniesienie go.
mam problem z amxbans wszystko wgralem wedlug poradnika na yt lecz bany dane na serwie nie pokazuja sie na liscie amxbans jest on w wersji 5.0 a oto bledy jakie wuskakuja mi gdy wchodze na jego stronie w zakladke servers tam gdzie sie utawia powody banow
Warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/justskil/public_html/bany/include/functions.inc.php on line 321
Warning: include(http://www.amxbans.net/version.inc) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/justskil/public_html/bany/include/functions.inc.php on line 321
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.amxbans.net/version.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/justskil/public_html/bany/include/functions.inc.php on line 321
będę wdzieczny za rozwiazanie mojego problemu
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.10.2012 10:45
Napisano 15.10.2012 13:59
Może ten post nic nie wniesie do tematu, ale polecam zainstalować gmamxbans z naszego forum.
Napisano 15.10.2012 14:41
z checia bym zainstalował gmbans ale potrzeby mi poradnik do instalacji proszę o pomoc
Napisano 15.10.2012 17:18
dzięki pomoc udzielona mozna zamknac temat
Napisano 15.10.2012 17:23
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: AMXBans 5.x
AMXBans 5.x
Problem z tabelkami w mysqlNapisany przez wojtu1, 08.05.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
AMXBans 5.x
Problem z AMXBANSNapisany przez Majster02, 07.12.2018 ![]() |