Serwer www
L0rdS^P0l4K
09.04.2009
Osobiście mam cal.pl i stwierdzam że na duże forum będzie na bank złe.
Ja bym proponował linuxpl.pl ponoć dobre wielu znajomych sobie chwaliło i z tego co widziałem to tanio w cennikach mają
Pozdrawiam
Malitek
09.04.2009
Czytałem na WHT - Jak nie wiesz co to za forum trudnoTak wiec home.pl nadaje się na forum. A pewnie mi nie wierzysz no to jak nie to przeczytaj sobie na forach webmasterskich na temat forach opartych na przema.
Nx
09.04.2009
Ale dobra nie kłóćmy się to jest moje zdanie a tamte twoje ;-)
-PainKiller-
09.04.2009
problemow nie mam bo w sumie zadko kto wchodzi na strone i malo userow na forum, ale moge powiedziec ze jak juz jest jakis problem to zawsze ktos od nich siedzi na gg i sluzy natychmiastowa pomoca...
Malitek
09.04.2009
www.linuxpl.com
problemow nie mam bo w sumie zadko kto wchodzi na strone i malo userow na forum, ale moge powiedziec ze jak juz jest jakis problem to zawsze ktos od nich siedzi na gg i sluzy natychmiastowa pomoca...
Też dobry tylko ,że Niemcy. Jak ktoś ma słabe połączenie z Niemcami to lipa
darkman
09.04.2009
www.linuxpl.com
Też dobry tylko ,że Niemcy. Jak ktoś ma słabe połączenie z Niemcami to lipa
z tego co wiem to rzeszów, a nie niemcy.
mgr inż. Pavulon
10.04.2009
Nazwa serwera Nieznany ISP Hetzner Online AG RZ-Nuernberg Kraj Niemcy Kod kraju DE (DEU) Miasto Gunzenhausen Region Bayern Adres IP 78.46.73.197 Kod pocztowy Nieznany Flaga DE Szerokość geograficzna 49.1 Długość geograficzna 10.75 Czas lokalny* Nieznany
mgr inż. Pavulon
10.04.2009
dlaczego tak uważasz ?PROgracz napisał/a:
podobno http://superhost.pl/ jest bardzo dobry
Krzak.
SuperHost.pl jest nazwą handlową SuperHost.pl s.c.
Dane firmy:
* SuperHost.pl s.c.
* 81-388 Gdynia, Świętojańska 104A/4
* NIP: 586-21-04-148
* REGON: 192895226
* Bank Handlowy w Warszawie: 67103000190109853000026853
* ING Bank: 64105017641000002307675948
-PainKiller-
10.04.2009
Niemiecka precyzja, niemiecka jakość..jakby nie patrzeć ip linuxpl.com wskazuje na Niemcy:
P.S ciekawe jak działałby serwer z Chin
zajawka
13.04.2009
Kur3k, wbrew opini użytkownika, który nie ma tam konta, godne, a właściwie najlepsze polecenia, jest właśnie konto w superhost.pl
Od pewnego czasu mam tam konto, szczerze pisząc, to jest to najlepszy(jak za tę cenę) hosting, z którym się spotkałem.
Poważnie, zastanów się... Poza tym masz tam 14-sto dniowy okres próby, co całkowicie wyklucza ich jako firmę "krzak". Przetestuj usługę, zawsze możesz zrezygnować. Dodam, że żadna firma "krzak" nie oferuje okresu testowego, wiadomo z jakich przyczyn...
Wracając jednak do wypowiedzi użytkownika CeLa: Prosiłbym Cię, o to, abyś zanim coś napiszesz dokonał analizy tego, co masz zamiar napisać... ale to tak na przyszłość...
Jeżeli się zdecydujesz, to daj im znać, że Cię poleciłem. Użytkownik: mdfx
Pozdrawiam, zajawka
MafiaDL
13.04.2009
ocb z tym
HOSTING PAKIET SZYBKI START 0 zł na 3 miesiące (przedłużenie 199 zł netto / 1 rok)
za darmo 3 miech? ale trzeba potem przedłużyć tak? w superhost?
zajawka
13.04.2009
Mafia, wszystko masz tam napisane. Zamawiając serwer nie płacisz nic. Otrzymujesz 3 mc. za free, po tym okresie opłata za tę usługę wynosi: 199zł.
Osobiście korzystam z usługi: BEZ LIMITÓW.
O mojej usłudze mogę napisać więcej, jeżeli masz jakieś pytania.
Faktem jest też, że ich panel jest bardzo dobry, intuicyjny, przejrzysty ale najważniejsze: SZYBKI.
Pozdrawiam, zajawka
MafiaDL
13.04.2009
Otrzymujesz 3 mc. za free, po tym okresie opłata za tę usługę wynosi: 199zł.
niektórzy mają tak ze gdy sie używa 3msc to trzeba zapłacić za przedluzenie tak z tego rozumiem dlatego okres testowy wynosi 15 dni.
Gutaj
15.04.2009
ja bym ci to polecil serwery bez awaryjne a jak zasuwa
choyrack
15.04.2009
Stoi tam m. in.: przemo.org
Ogóle serwery i firma porządna, te mam tan hosting i bardzo sobie chwale.