Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Mam problem z serwerem przez sxe


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Juntek

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • GG:
Offline

Napisano 27.04.2008 09:32

Chciałem zrobic sobie sxe wiec zrobilem u siebie na serwerze.Przed wgraniem sxe mialem hl gurad skasowalem go po tym wgralem sxe.Jak wszedlem na serwer nie dzialal juz mi rank admin muzka na koncu rundy co mam z tym zrobic??
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 27.04.2008 10:19

czasem sxe rozwala pluginy i jest dupnie ;/ mojemu koledze blokowalo kilka plugów ;/

#q2 to dziwnie wiesz ? bo jak mial wlączony sXe to nie działało kilka pluginów.... a jak wyłączył sxE to normalnie bylo... tak widzialem na serwie... (moze jakis plik uszkodzony lub go nie bylo)
  • +
  • -
  • 0

#3 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 27.04.2008 10:28

Mafia, :lol: sxei nie ma żadnego wpływu na pluginy amxx'a
Juntek, kasując hl_guarde pewnie skasowałeś coś jeszcze, sprawdź.

#4 Juntek

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • GG:
Offline

Napisano 27.04.2008 11:13

Mafia, :lol: sxei nie ma żadnego wpływu na pluginy amxx'a
Juntek, kasując hl_guarde pewnie skasowałeś coś jeszcze, sprawdź.


q2 pomogl mi to zrobic^^ <--------------
Wszystko zrobilem dobrze jak instrukcja kazala o cos takiego i nie dzialalo


; sXe Injected
linux addons/sxei/dlls/sxei_mm_i386.so



q2 powiedzial mi zeby jeszcze do tego dopisal

linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so

a tego nie bylo w instrukji^^
  • +
  • -
  • 0

#5 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 27.04.2008 11:20

a tego nie bylo w instrukji^^

linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
bo to jest od razu.

5. Otwórz plik cstrike/addons/metamod/plugins.ini i dopisz do niego:

Kod:
; sXe Injected
win32 addons/sxei/dlls/sxei_mm.dll

tu jest napisane dopisz a nie zamień ;>




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych