Skocz do zawartości

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Zdjęcie

Properties w bm

• Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 kyriuch

Zaawansowany

• Użytkownik

Reputacja: -6
Nowy

• GG:
  • Imię:Tomek

Napisano 04.09.2012 14:06

Witam. Zacząłem się bawić ostatnio BCM'em 5.8 chyba i po kilku modyfikacjach, kiedy wchodze w menu blokow, najade na jakis blok, wybiore opcje i chce np. zmienic "Tylko od gory" na TAK/NIE, lub tak samo w "Brak obrazen po upadku", menu sie wlacza od nowa, mam na mysli:
if ( key != K0 ) ShowPropertiesMenu(id, ent);

i nic więcej się nie dzieje, opcja sie nie zmienia, podsylam potrzebne linijki i proszę o pomoc.

Spoiler

Nie wiem co jest problemem. Proszę o pomoc!
Kawon (04.09.2012 16:47):
Kod w postach(np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach(code/php/spoiler itp) a powyżej 200 linijek tylko w załączniku.

• +
  • -
  • -1

#2 kyriuch

Zaawansowany

• Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -6
Nowy

• GG:
  • Imię:Tomek

Napisano 05.09.2012 18:26

Zauważyliśmy, że od jakiegoś czasu nie jesteś aktywny na naszym forum!
Czyżbyś o nas zapomniał?

Na forum dzieje się wiele ciekawych rzeczy, które właśnie Cie omijają!
Nie czekaj, wejdź i zacznij uczestniczyć w dyskusjach, pobieraj pluginy oraz modyfikacje zupełnie bezpłatnie!

Masz z czymś problem? Nie zwlekaj, jesteśmy tu po to by Ci pomóc rozwiązać problem.

A ja żauważyłem że zamiast otrzymać od moderatora pomoc, on woli wstawić mi ostrzeżenie i zapomnieć o temacie. Po co wysyłajcie ludziom takie wiadomości na e-mail, skoro nie pomagacie, a jak pomagacie to nie dokładnie i na szybko. Poważne forum, uhm...

@edit
(Sorry za kolejnego posta ale nie mogę edytować -.-) Tylko Ty czegoś nie rozumiesz, ja mam w d... to ostrzeżenie, niech sobie będzie, wiem że złamałem regulamin i ponoszę tego konsekwencje, ale nie pierwszy, nie ostatni raz zamiast po prostu udzielić mi pomocy + dać takowe ostrzeżenie, wykonuje tylko to drugie.

Nie wolę dać ostrzeżenia tylko po prostu spełniam swoje obowiązki jakie posiada moderator ;) Zerknij w regulamin forum a potem dopiero oskarżaj. Każdy pomaga na tyle ile potrafi jeśli nie otrzymałeś pomocy poczekaj aż ktoś kto potrafi Ci pomóc zobaczy twój temat.

I rozumiem, że nie potrafisz (z mojego punktu widzenia) tak banalnej rzeczy, dla mnie nieosiągalnej (z racji, że dopiero zaczynam bawić się w te klocki) zrobić, będąc moderatorem chyba największego supportu w Polsce? Może i przesadzam, ale nie ukrywam, że się wkurzyłem.
Kawon (05.09.2012 17:59):
Nie wolę dać ostrzeżenia tylko po prostu spełniam swoje obowiązki jakie posiada moderator ;) Zerknij w regulamin forum a potem dopiero oskarżaj. Każdy pomaga na tyle ile potrafi jeśli nie otrzymałeś pomocy poczekaj aż ktoś kto potrafi Ci pomóc zobaczy twój temat.

Użytkownik Kawon edytował ten post 05.09.2012 18:47

• +
  • -
  • -8

#3 ToRRent

Czempion

• Power User

Reputacja: 229
Wszechwidzący

• Imię:Łukasz

Napisano 05.09.2012 19:00

Jeszcze się dziwie że bana nie dostałeś bo gdybyś miał choć trochę inteligencji to wiedział byś że e-mail wysyłany jest z automatu...
  • +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych