Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Error al iniciar, intentelo nuevamente


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 rastaZi00m

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 26.04.2008 12:50

Gdy włączam sxe (z każdą wersją jest to samo) wyskakuje mi błąd: Error al iniciar, intentelo nuevamente. Kiedyś sxe działało, ale zrobiłem sobie długą przerwe. Teraz chciałem znowu wrócić, ale ten błąd uniemożliwia mi gre na wiekszosci serwerow
  • +
  • -
  • 0

#2 kamital

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 26.04.2008 14:31

mam dokładnie ten sam problem!!
Mam Vistę x64 i myślę że problem tkwi w tym , że to 64bitowy system -.-
Już tyle czasu jest wersja 64 bitowa, że autor sxe mógłby się połaszczyć w końcu o zgodność
  • +
  • -
  • 0

#3 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 26.04.2008 16:30

dopiero trwają prace nad sXe vista :))
  • +
  • -
  • 0

#4 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 27.04.2008 03:25

chyba 64b bo na vista 32b powinno być wszystko ok
rastaZi00m, jaki masz win??

#5 rastaZi00m

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 27.04.2008 19:17

Dziwne jak mam xP prof. a ty masz viste i wyskakuje nam ten sam błąd? Wcześniej mi działało, a formata nie mam zamiaru robić.
  • +
  • -
  • 0

#6 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 27.04.2008 20:21

Wcześniej mi działało

mam rozumieć, że od tamtej pory nie zmieniałeś windows'a?? Instalowałeś od tamtej pory jakieś programy zmieniające wygląd systemu etc. ?? Masz sp2??

#7 kamital

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 03.06.2008 11:50

czy wiadomo już coś kiedy może wyjść sXe po Vistę x64?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych