←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

UB kolesia nie działa w jednym przypadku.

• +
  • -
Equilibrium - zdjęcie Equilibrium 30.08.2012

Koleś miał wstawić ssy. Wstawił dostał ub. Po tym ub może wszędzie wchodzić prócz jednego serwera (więc to nie był ten ban bo na inne może wchodzić). Dodam że korzystam z amxbansa defendera. Ktoś mu dodatkowo dał bana na range. Usunąłem linikę z jego banem. Mam neobansa zedytowanego dla własnej potrzeby- nie dostał go bo w konsoli by mu wyskakiwało, że został zbanowany. I także miałby na wszystkich serverach bana. W konsoli mu się wyświetla, że ma bana.

You have been banned from this server.

Z tego wnioskuję, że to ban na rangę. Mimo, że usunąłem dalej ma. Za pomoc oczywiście plusy :D
Odpowiedz

• +
  • -
Professor - zdjęcie Professor 01.09.2012

Witaj

Wydaje mi się, że samo usunięcie linijki nie wystarczy.
Musiałbyś na serwerze wejść w jakieś menu odbanowania i tam dać mu UnBan.

Ja u siebie na serwerze korzystam z pluginu Extreme Ban Config 2 i na menu unbana mam taką komendę:
amx_unbancfg_pmenu

Podaj link do pluginu którego Ty używasz.
Odpowiedz

• +
  • -
Drzanas - zdjęcie Drzanas 01.09.2012

Sprawdź w ftp w pliku banid.cfg albo listip.cfg
Głowy nie dam co do nazw tych plików, bo nie mam pod ręką żadnego serwera żeby sprawdzić te nazwy. No ale w tych plikach są bany (albo i nie ma ^^)
Odpowiedz

splot - zdjęcie splot 01.09.2012

Jeśli koleś dostał bana przez AMXBans'a to powód wygląda inaczej.
Po tym powodzie jaki podałeś to koleś dostał bana komendą amx_addip, amx_banid lub amx_banip
czyli jego IP/SID powinieneś znaleźć w plikach listip.cfg lub banned.cfg które znajdują się w cstrike/
Odpowiedz

• +
  • -
Equilibrium - zdjęcie Equilibrium 01.09.2012

Z extrema ban config można się łatwo odbanować. Uzywalem go ale teraz nie. Usunięcie linike zawsze pomagało. Pisałem, że było w listip jego ip gdyż dostał zakres cyli komenda "amx_addip xx.x.0.0" Usunąłem linike gdyż tak zawsze odbanowywałem i działało. banned.cfg jest czysty. Inne pomysły?
Odpowiedz

• +
  • -
Equilibrium - zdjęcie Equilibrium 03.09.2012

REFRESH
Odpowiedz