Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Boty w Diablo MoD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Elvrich

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 01.04.2009 00:27

Otóż ściągnąłem sobie diablo mod , zainstalowałem i wszystko pięknie i płynnie działało
lecz chciałem sobie pograć też z botami żeby szybciej nabijać sobie z kolegami lvl
więc ściągnołem zboty z tego forum :

Boty nie wchodzą gdy dodaje to +localinfo mm_gamedll dlls/zbotcz.dll do ikonki Dedicated Serwer który miałem na pulpicie wyskakuję błąd (ten windowsowy co można zgłosić) a gdy nie dodaje tej linijki i wpisuje komende nic się nie dzieje :(

Mam prośbe mógłby ktoś zamieścić poradnik jak wgrać zboty na serwer z amx-em i diablo modem ?

PS: Posiadam Cs 1.6 Steam
PS2: Proszę nie nabijać i odpisywać na mój temat w stylu Poszukaj w google , Ja zawsze szukam !! i jeżeli jesteś taki cwany znajdz i podaj linka a nie będziesz mnie tylko denerwował !
  • +
  • -
  • 0

#2 DaddyKuba

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 253
Wszechwidzący

  • Postów:1227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Pszczyna
Offline

Napisano 01.04.2009 05:38

Wgraj te boty:
http://amxx.pl/viewt... ... 69f0#61851
  • +
  • -
  • 0

#3 Elvrich

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 01.04.2009 10:30

zainstalowałem , wpisuję tą komendę amx_addfake 2 i nic nie wchodzą :/

pS:ściągam podboty
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 01.04.2009 14:33

DaddyKuba, dał ci fakefull'a a nie boty z którymi można grać... :mur:
  • +
  • -
  • 0

#5 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 01.04.2009 18:53

Zboty nie działają z metamodem a jak metamod nie działa to amxx też : Jak chcesz amxx i boty to wgraj pod boty
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych