ustawione na dole wszystko jest. Ja jestem nowy w tych sprawach auto bh scypt wziąłem z http://amxx.pl/topic...bh-do-deathrun/ pliki wkleilem jak wlaczam serwer klikam p (mam bina na bind p amxmodmenu) ustawienia cvarow i bh_ wszysto z takim poczadkiem chce dac na 1 ale nie moge bo jak klikam na to to sie na nic nie zmienia jest tylko puste pole proszę o pomoc.
Cvary:
; Menu configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/cvars.ini ; To use with Commands Menu plugin ; Cvars Menu: ; < cvar > < values > ... < access level > "mp_timelimit" "0" "30" "45" "u" "sv_password" "" "mypw" "clanwar" "u" "pausable" "0" "1" "u" "sv_voiceenable" "0" "1" "u" "mp_chattime" "0" "1" "3" "u" "mp_logmessages" "0" "1" "u" "mp_friendlyfire" "0" "1" "u" "mp_limitteams" "0" "1" "2" "u" "mp_autoteambalance" "0" "1" "2" "u" "allow_spectators" "0" "1" "u" "mp_freezetime" "0" "6" "u" "mp_buytime" "1" "0.5" "u" "mp_startmoney" "800" "1800" "3600" "u" "mp_c4timer" "35" "45" "15" "u" "mp_forcechasecam" "0" "1" "2" "u" "bh_enabled" "1" "0" "u" "bh_autojump" "1" "0" "u" "bh_showusage" "1" "0" "u"
Ja gram z kolega na takim serwie z botami tylko ja i on na 20 botow i przydalo by sie auto bh do szybkiego poruszania sie jak ktos by mogl to mogl by mi powiedziec jak zainstalowac jeszcze po2skok albo wiecej niz po2 oraz spadochron

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty