Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Roundsound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Errr

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 28.03.2009 10:13

Mam problem z roundsoundem. Używałem Alt_end_round_sounds i Alt_end_round_sounds[old] i tylko czasami były nutki i urywały się gdy nowa runda się zaczynała. Postanowiłem znaleźć innego plugina. Znalazłem, ale też złego, na którym nic nie słychać:


/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "New Plugin"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Author"


public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")
register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin")

// Add your code here...
}

public t_win(id)
{
new rand = random_num(0,3)

client_cmd(id,"mp3 stop")

switch(rand)
{
case 0: client_cmd(id,"mp3 loop misc/01.mp3")
case 1: client_cmd(id,"mp3 loop misc/02.mp3")
case 2: client_cmd(id,"mp3 loop misc/03.mp3")
case 3: client_cmd(id,"mp3 loop misc/04.mp3")
case 4: client_cmd(id,"mp3 loop misc/05.mp3")
}
}

public ct_win(id)
{
new rand = random_num(0,3)

client_cmd(id,"mp3 stop")

switch(rand)
{
case 0: client_cmd(id,"mp3 loop misc/06.mp3")
case 1: client_cmd(id,"mp3 loop misc/07.mp3")
case 2: client_cmd(id,"mp3 loop misc/08.mp3")
case 3: client_cmd(id,"mp3 loop misc/09.mp3")
case 4: client_cmd(id,"mp3 loop misc/10.mp3")
}
}

public plugin_precache()
{
precache_sound("misc/01.mp3")
precache_sound("misc/02.mp3")
precache_sound("misc/03.mp3")
precache_sound("misc/04.mp3")
precache_sound("misc/05.mp3")
precache_sound("misc/06.mp3")
precache_sound("misc/07.mp3")
precache_sound("misc/08.mp3")
precache_sound("misc/09.mp3")
precache_sound("misc/10.mp3")
}


##edit
1 raz mam serwa...

##edit2
Może mogł by mi ktoś zrobić/zkonfigurować roundsounda?? Dam nuty itd.

##edit3
Może zkonventerować (jakos tak) na wav?
  • +
  • -
  • 0

#2 YeLLow'ek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
Offline

Napisano 28.03.2009 12:19

Moge ci pomóc tylko daj mi nutki :)
Chcesz je w .wav czy w .mp3 ?

[ Dodano: 28-03-2009, 14:20 ]
Instalacja

plik sound_mp3.sma wrzucic do addons/amxmodx/scripting
plik sound_mp3.amxx wrzucic do addons/amxmodx/plugins
pliki *.mp3 wrzucic do sound/misc

Otwieramy w edytorze tekstowym plik amxmodx/configs/plugins.ini i dopisujemy na samym końcu: sound_mp3.amxx

Jak bedziesz miał problemy to pisz :)

I napisz czy działa ;)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 Errr

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 28.03.2009 18:04

Nutka leci, ale w nowej rundzie juz nie leci... Urywa...
  • +
  • -
  • 0

#4 YeLLow'ek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
Offline

Napisano 28.03.2009 18:05

Ale wszystkie lecą czy tylko jedna ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Errr

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 28.03.2009 18:08

Chyba wiekszosc... nie testowalem dluzej... ale sie urywaja przy nast. rundzie
  • +
  • -
  • 0

#6 YeLLow'ek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
Offline

Napisano 28.03.2009 18:09

raczej ja wszystko zrobiłem dobrze
a wyskakuje ci jakis bład w konsoli ?
  • +
  • -
  • 0

#7 Errr

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 01.04.2009 16:05

Sory że mnie nie było tak długo...
@up nie, nie wyskakuje nic specjalnego

@@edit

Muza przerywa jak jest inny dzwięk.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych