Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

[ROZWIĄZANE] SMS PRO API tserwery
Napisano 24.07.2012 19:22
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 24.07.2012 19:36
IP: ts3.cserwerek.pl
Napisano 24.07.2012 19:48

i do tego podali przykładowy kod
$wynik = file_get_contents("http://tserwery.pl/api/sms-pro.php?id=4027&taryfa=92550&kod=jakiskod");
$wynik_tab = json_decode($wynik, true);
if($wynik_tab['blad'] != 0)
{
echo 'Błąd, przyczyna: '.$wynik_tab['opis'];
}
else
{
echo 'Kod ok';
$opis_do_bazy=addslashes($wynik_tab['opis']);
mysql_query("INSERT INTO jakas_tabela VALUES ('','','$opis_do_bazy',....)");
}
Próbowałem niby w ten sposób, ale zawsze wyskakiwało, że kod jest nieprawidłowy i w logach potem miałem napisane, że próba doładowania konta się nie powiodła.
Tutaj jeszcze link do tej strony z niby łańcuchem json -> http://tserwery.pl/api/sms-pro.php kiedyś było na niej trochę danych, a teraz jak widać jest tylko jakiś jeden wpis.
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 24.07.2012 20:04

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Napisano 24.07.2012 20:49

Napisano 24.07.2012 21:07

Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

Napisano 24.07.2012 21:41
http://street-fighte...werow/dolad.php
Napisano 24.07.2012 21:41

Napisano 24.07.2012 21:43
mi działa .... zrobilem sobie nawet strone taką prostą..... nie musze podawać kodów sms i kopiować 100 razy tylko podaje tym ktorzy chca cos oplacic ta strone dziala bez zarzutu ...
http://street-fighte...werow/dolad.php
nie o to tu chodzi
btw popraw sobie strone bo jakbym ja na taką wszedł to bym raczej wysłał sms o treści pomagam

Napisano 24.07.2012 23:50
Tylko właśnie o to chodzi, że pisałem do nich w sprawie tego API (jak działa, itp.) kilkanaście dni temu i chyba ze dwa miechy temu i zero odpowiedzi na ten temat, ale już w innych sprawach normalnie dostawałem odpowiedź. Zapomniałem też dodać, że w logach panelu wyświetlał się ten kod, który wpisałem w swoim formularzu, ale nie wiedzieć czemu wyskakiwało zawsze, że kod jest nieprawidłowy, no i konto na tserwerach się nie doładowywało, musiałem "ręcznie" wpisać kod, żeby móc doładować konto. Spróbuje jeszcze raz do nich napisać, o ten tryb testowy, ale wątpię, żeby tym razem odpisaliZapytaj ich o tryb testowy - albo wyślij sms'a to zobaczymy
A jak nie to zawsze w grę wchodzi curl, to działa zawsze

Przed chwilą znowu sprawdziłem, czy aby przypadkiem jakoś się to nie naprawiło, no i niestety nie, wpisałem do przeglądarki taki link
http://tserwery.pl/a...68&kod=71SIX5YQ i po za logami w panelu z niby błędnym kodem i wyświetleniu się na stronie
{"blad":1,"opis":"Niepoprawny kod"}nic innego się nie dzieje. Oczywiście gdy kod wpisałem w tym normalnym formularzu, to konto się doładowało.
Napisano 25.07.2012 00:05

Napisano 25.07.2012 10:11
Napisano 25.07.2012 13:28

Napisano 25.07.2012 17:20
Czyli w piątek dam jeszcze znać co i jak.Witam
Z powodu urlopu odpowiedź na powyższe pytanie zostanie udzielona w piątek 27.07.2012
Napisano 27.07.2012 14:05
Chyba już wszystko działa, do tego dodali kody testowe, no i na nich nie wyskakuje żaden błąd.Przetestowaliśmy API pro, działa już idealnie.
Dodatkowo w odpowiedzi na Pana apel w Internecie wprowadziliśmy kody testowe.
Napisano 27.07.2012 14:16
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych