Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Straznik ex_interp


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 bl00keRs

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:149
Offline

Napisano 26.03.2009 20:47

Witam, mam problem z owym pluginem: http://amxx.pl/viewt...?t=9989&start=0
Chodzi o to, ze wszystko dziala, git majonez, u graczy sprawdza interp i kickuje, sprawdza go 3x co 10 sekund, lecz dlaczego jak sprawdzi 1 raz i bedzie zly, po tym gracz zmieni i bedzie juz dobry wiadomosc na czacie o jego interpie juz nie bedzie sie wyswietlala, ze ma zly bo zmienil na dobry a po 30-40 sekundach i tak dostaje kicka ?
  • +
  • -
  • 0

#2 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 26.03.2009 21:14

Dzięki za informację. Nie wziąłem pod uwagę sytuacji, w której gracz dostosuje się do wymogów serwa ;> Załatane
  • +
  • -
  • 0

#3 bl00keRs

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:149
Offline

Napisano 26.03.2009 21:23

A dasz rade napisac tu kod jaki dodales do pluginu bo swoj mam juz skonfigurowany i nie chce mnie sie zbytnio sciagac i robic od nowa ;/ ja bym go sobie znalazl w tym apdejcie i dopisal do swojego w tym samym miejscu.
  • +
  • -
  • 0

#4 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 26.03.2009 21:57

W oryginale było tak:
if(val<fMin||val>fMax){
		new name[32]
		get_user_name(id,name,31);
		ColorChat(0, GREEN,"[Interp]^x01 Gracz ^x04%s^x01 ma zly interp (%s)",name,value);
		if(get_pcvar_num(gcvarShowTut)>0){
			ColorChat(id, GREEN,"[Interp]^x01 Interp dozwolony na tym serwerze to zakres od ^x04%4.2f^x01 do ^x04%4.2f",fMin+0.0001,fMax+0.0001);
			ColorChat(id, GREEN,"[Interp]^x01 Aby zmienic swoj interp na dozwolony na tym serwerze wpisz w consoli gry:");
			ColorChat(id, GREEN,"[Interp]^x01 ex_interp ^"wartosc^""); 
		}
		if(get_pcvar_num(gcvarPunish)){
			if(!task_exists(id)){
				set_task(floatmax(get_pcvar_float(gcvarPunishDelay),MIN_TIME),"kickuj",id);
			}
		}
	}
po tym if`ie trzeba dodać else
else if(task_exists(id))
		remove_task(id);
Te dwie linijki załatwią wszystko.
  • +
  • -
  • 0

#5 bl00keRs

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:149
Offline

Napisano 26.03.2009 22:39

dzięki CI WIELKIE!!!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych