Witam.
Szukam pluginu, który pokazuje na niebiesko ilość hp, które stracił przeciwnik, gdy go trafiliśmy i pokazuje ilość naszego straconego hp na czerwono. Pokazuje to oczywiście każdemu graczowi. Spotkałem się z nim na niejednym serwerze.
Bardzo przydatny plugin, więc proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12.07.2012 02:32
#2 Gość_21977_*
Napisano 12.07.2012 03:04
Dzięki. A szukałem pod "liczby", "hp", "info". Ech.
A mogę tutaj jeszcze o 2 pluginy spytać czy utworzyć nowy temat? Jeśli nie - do zamknięcia, jeśli tak - info ile hp zostało przeciwnikowi, który nas zabił i krew tryskająca z nas i pokazująca, gdzie jesteśmy po dojściu do np. 25hp.
Pozdrawiam
A mogę tutaj jeszcze o 2 pluginy spytać czy utworzyć nowy temat? Jeśli nie - do zamknięcia, jeśli tak - info ile hp zostało przeciwnikowi, który nas zabił i krew tryskająca z nas i pokazująca, gdzie jesteśmy po dojściu do np. 25hp.
Pozdrawiam
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: hp
CS:GO
DeatchMatch jak w BattlefieldzieIlość hp na cały team Napisany przez arogant, 18.04.2017 cs:go, dm, hp |
|
||||
Szukam pluginu dla HP lub GODaplugin do H&S Napisany przez Krukus, 28.07.2016 cs:go, csgo, hp, god, h&s, plugin |
|
||||
Plugin pokazujacy obrażenia na bierzącoNapisany przez leserti, 17.06.2016 plugin, obrażenia, hp, bullet |
|
||||
Poszukuje pluginy na hpNapisany przez emEF, 24.12.2015 cs:go, hp |
|
||||
Edycja Pluginu
Przerobienie statsXNapisany przez neolagg, 07.03.2015 edycja pluginu, statsx, me, hp |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych