1. Taski:
Zacznę od tego co mnie męczy przy tworzeniu ich

set_task(Czas, nazwa funkcji, id, parametr???, len???, flaga, powtarzanie)
Wiem co wstawić w Czas, Nazwę funkcji, id (gdy ma być wykonane na konkretnym graczu), flaga("a","b","c","d") to też wiem no i wiem powtarzanie przy fladze "a", ale co to jest ten parametr? co to jest to len? Do czego są przydatne?
task_exist czy jakoś tak, niech ktoś mi opisze co on robi, bo dokumentacje czytałem, ale nie pomogła
Jak usunąć taska, czy do usunięcia taska uzywa się remove_task? Opiszcie mi dokładnie co się robi aby usunąć taska np. mamy taska który ma być powtarzany w nieskończoność, ale w pewnym momencie ma zostać usunięty np. na starcie rundy
2. Spotkałem się w .sma z czymś takim jak write_byte, próbowałem sobie to przetłumaczyć ale jakoś nie miało sensu bo albo napisać byt albo napisać bajt więc, powiedzcie do czego to służy????
3. Spotkałem się w pluinach a raczej w ich .sma z róznymi read, ale zastanawia mnie co robi read_data, bo spotkałem się w .sma diablo read_data(jakaś cyferka tu była) //alpha to pomyślałem że to jest coś związane z widocznością gracza, ale nie wiem co robi ogólnie to read_data, proszę o opisanie tego