Czy isntnieje program do robienia reklam?
kuxnicki
26.06.2012
Tak jak w temacie ...
Istnieje program do robienia reklam serwerow Counter-Strike itp itd?
Chodzi o to zeby wpisac login i haslo na poszczegolne strony i ci robi reklamy wedlug podanego kodu reklamy i tematu?
Istnieje program do robienia reklam serwerow Counter-Strike itp itd?
Chodzi o to zeby wpisac login i haslo na poszczegolne strony i ci robi reklamy wedlug podanego kodu reklamy i tematu?
ogieR8
26.06.2012
Według mnie istnieje, chociaż pewnie ma niezłą łamigłówkę, gdyż trzeba znaleźć miejsce do reklam itd, ale hm.. jak już się logujesz itd, to tak trudno zreklamować ? W jednym pliku masz kod reklamy, w 2 nazwe tematu, minimalizujesz oba pliki tekstowe, potem wbijasz na fora, logujesz się / zakładasz konto i szukasz działu z reklamami -> nowy wątek, wbijasz szybko na treść w pliku, CTRL+A & CTRL+C, potem treść wątku, CTRL+V i tak samo z nazwą i za każdym razem to samo - wiem, że bot zrobiłby to 100 szybciej, ale.. ja tak robię i nie narzekam na czas, można się wyrobić jak szybko się obsługujesz klawiaturą i myszką, oraz masz wszędzie już konta porobione z 50/100 reklam na godzinę. Wychodzi mnie to przeważnie minutę na reklamę, razem ze szukaniem strony i logowaniem (bo konto przeważnie mam już, a moja poczta z wiadomościami od xxx portali jest w opłakanym stanie co dzień =d
No i zanim ktoś by to znalazł i wyjawił Ci ten 'sekret' minie tyle czasu, żebyś mógł już co-nie-co zdziałać. Tyle ode mnie, pozdrawiam
No i zanim ktoś by to znalazł i wyjawił Ci ten 'sekret' minie tyle czasu, żebyś mógł już co-nie-co zdziałać. Tyle ode mnie, pozdrawiam
DarkGL
26.06.2012
coś takiego nie jest trudne do zrobieniaChodzi o to zeby wpisac login i haslo na poszczegolne strony i ci robi reklamy wedlug podanego kodu reklamy i tematu?
bambus259
26.06.2012
Jakby bylo to udostępnione w internecie to portale z reklamami za pieniądze niezle by sie wkurzyli ale fajnie jakby ktoś takiego zrobił i dal na amxx lub dark na swojego bloga
Anty
28.06.2012
Nikt ci takiego nie zrobi za darmo:D
Choć jest to łatwe,pytałem sie typa na mpcforum to powiedział,że zrobi z 300forami w 18h za 180zł.(nic za darmo nie ma,a jest to bardzo przydatne).
advert ma takie coś(strona,która robi reklamy na zamówienia automatycznie)
Więc za takie coś można niezłą sumkę uzbierać
Choć jest to łatwe,pytałem sie typa na mpcforum to powiedział,że zrobi z 300forami w 18h za 180zł.(nic za darmo nie ma,a jest to bardzo przydatne).
kuxnicki
28.06.2012
ale dużo sumę trzeba też zainswestowacNikt ci takiego nie zrobi za darmo:D
Na 5tyk
29.06.2012
Wcale, że program kosztuje 25złale dużo sumę trzeba też zainswestowac
I tak istnieje
Anty
29.06.2012
A ile forów obsługuje?
Użytkownik benio101 edytował ten post 12.11.2012 18:48
ort.
Użytkownik benio101 edytował ten post 12.11.2012 18:48
ort.
G[o]Q
29.06.2012
napisać program to nie problem ale wg mnie cena musiala by być względnie wysoka żeby nie bylo sytuacji ze dzieciak kupi sobie program i będzie fora spamował bo taki program to tak naprawdę zwykly spambot
Na 5tyk
29.06.2012
Bo to jest taki SpamBot tylko, że fora trzeba samemu dodać. Nie ma nic na łatwizne.żeby nie bylo sytuacji ze dzieciak kupi sobie program i będzie fora spamował bo taki program to tak naprawdę zwykly spambot
@up
Trzeba samemu dodać.
DarkGL
29.06.2012
nie jest to aż takie trudne ale takich pomysłów się nie ujawniaTo ciekawe jaki masz sposób na nie robienie kont
*Sensible*
01.07.2012
Znajdz mi ten program za 25 zł ...Wcale, że program kosztuje 25złale dużo sumę trzeba też zainswestowac
I tak istnieje
DarkGL
01.07.2012
ktoś pewnie zrobił konta na forach dodał je do programu a teraz sprzedaje tylko jak konto zostanie zbanowane to reklamy juz na forum nie będzie ( im więcej osób z tego skorzysta tym więcej banów )Znajdz mi ten program za 25 zł ...
*Sensible*
01.07.2012
CheQ
Czego mija się z celem "szybkich reklam" ?
Chodzi mi o to, że sam robisz konta na forum i masz luuzl .
Czego mija się z celem "szybkich reklam" ?
Chodzi mi o to, że sam robisz konta na forum i masz luuzl .