Witam, mam problem z roundsoundem działa kilka muzyk, testuje je w grze które działają poprzez komendę, mam 14 muzyk i działają 1,2,3,4,9,10,11,12,13,14 Wie ktoś czemu nie działają te 4 muzyki ? Próbowałem w Format Factory dalej nie działa, nie ma jakieś tam literówki. Proszę o pomoc, daje +.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Problem z roundsoundem.
Temat rozp. Owen, 24.06.2012 15:08
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.06.2012 15:08
Napisano 24.06.2012 15:15
Daj logi .
Poza forum pomagam odplatnie.! GG : 31322791 .! Potrafię wiele rzeczy.! Od stawiania serwera do zrobienia strony 
Sprzedaję także klucze steam z grami takimi jak Cs 1,6 -- 23zł sms | Cs S : 30 zł sms.!

Sprzedaję także klucze steam z grami takimi jak Cs 1,6 -- 23zł sms | Cs S : 30 zł sms.!
Napisano 24.06.2012 18:25
Wpisuj po kolei nazwy tych niedziałających piosenek wraz ze ścieżką w swojej konsoli w CS, poprzedzając je komendą mp3 play (nie ma tu _ tylko spacja!), czyli tak:
Jeśli w ten sposób się nie odtworzą to oznacza skopany plik mp3, jeśli się odtworzą: plik może nie został dopisany do listy utworów do roundsounda, albo winny jest tu generator losowy w amx, który przy niektórych zakresach faworyzuje niektóre numery. Zwykle pomaga dodanie jeszcze jednego albo dwóch wpisów, albo ujęcie jakiegoś
(mocno tą tendencję da się zauważyć przy 7 utworach w RSie, wtedy wyraźnie faworyzowane są pierwsze 3).
mp3 play sound/misc/roundsound/5.mp3
Jeśli w ten sposób się nie odtworzą to oznacza skopany plik mp3, jeśli się odtworzą: plik może nie został dopisany do listy utworów do roundsounda, albo winny jest tu generator losowy w amx, który przy niektórych zakresach faworyzuje niektóre numery. Zwykle pomaga dodanie jeszcze jednego albo dwóch wpisów, albo ujęcie jakiegoś

NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych