Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z RoundSound


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 butryn

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Szpital
Offline

Napisano 23.06.2012 16:48

Siema i znowu mam problem dzięki za poprzednią pomoc do rzeczy... . Mam problem z RoundSound'sami problem tkwi w tym że pod koniec rundy piosenki TS nie są odtwarzane a za to piosenki CT są odtwarzane co druga proszę o szybką pomoc pilne! Jak potrzebne sma albo coś to napiszcie.
  • +
  • -
  • 0

#2 prostakiloveyou

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:97
  • Lokalizacja:stejk
Offline

Napisano 01.07.2012 19:30

sprawdz czy w pliku roundsounds.ini wpisales poprawne sciezki, i w konsoli tez sprawdz czy odtwarza dane piosenki

jesli masz FD (fast download) to tam tez musza byc te pliki rs

i na koniec usun pliki *.ztmp
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych