Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Jakiś błąd w Gold Deagle V.I.P


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 16.06.2012 18:04

Witajcie!
W pluginie Gold Deagle V.I.P - http://amxx.pl/topic...old-deagle-vip/ wszystko ustawiłem i działa prawidłowo, ale gdy wezmę na inną broń, np. M4A1, AK, MP5, Gail i inne to zauważyłem że również zwiększyły się obrażenia z tych broni, co prawda nie tak jak w Deaglu ale jednak są zwiększone. Wie ktoś może dlaczego i jak to naprawić?

Zamieszczam .sma i moje cvary.
gd_gravity 0.2 // jaka ma byc grawitacja podczas noszenia Gold Deagle'a dla VIP'a 1.0 = normalna grawitacja
gd_speed 300 // ile ma dodawac predkosci dla Gold Deagle'a dla VIP'a  0 = wylacza
gd_visible 155  // o ile ma byc mniejsza widocznosc podczas noszenia Gold Deagle'a dla VIP'a  255 = calkowita niewidocznosc 0 = wylacza
gd_damage 50  // o ile wiecej obrazen ma zadawac Gold Deagle 0 = wylacza


#2 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 25.06.2012 06:24

Odświeżam. Proszę o pomoc.

Odświeżam. Proszę o pomoc.

#3 QuahodronN

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 228
Wszechwidzący

  • Postów:1262
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olo
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 25.06.2012 08:08

cvarami nikt nic nie zrobi, podaj kod .sma
  • +
  • -
  • 0

| CPU: I7-6700K @4.7GHz | Cooling: Corsair H110 | GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | MOBO: Asus Maximus VIII Hero | RAM: Kingston Savage 16GB DDR4 @2800MHz |

| SSD: Samsung 840 Pro 128GB | SSD2: Samsung 840 Pro 256GB  |  PSU: Be Quiet L8 630W | Case: Gladius M40 | Mouse: Gigabyte M6980X | Keyboard: Sharkoon SHARK ZONE K20 Headphones: HyperX HX Cloud Black Display: Triple LG 24MP67VQ-P |

 

TS3: ts.kreedzmania.pl - 512 Slotów - Darmowe Kanały ;)


#4 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 25.06.2012 10:20

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

Mody > Diablo Mod > Problemy

do

AMX Mod X > Problemy z pluginami
  • +
  • -
  • 0

#5 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 25.06.2012 14:48

Proszę bardzo :)

Załączone pliki






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych