Witam pobrałem sobie gotowy serwer CoD mod i wszystko ładnie działa. Tylko teraz chciał bym rozszerzyć tego CoD'a o swoje klasy i perki tylko nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Bo jak wygeneruje sobie plugin klasy przez generator klas to potem nie bardzo wiem co z tym zrobić żeby klasa znalazła się w moim modzie.
P.S. Jestem zielony w sprawach amxx więc prosił bym o jak anjprostrze wypowiedzi;) Z góry dzięki:)
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07.04.2012 19:34
Napisano 07.04.2012 19:38
Wklej plik o rozszerzeniu .amxx do katalogu Plugins
Nastepnie w katalogu Configs edytuj plik plugins-codmod i dopisz tam nazwe pluginu (klasy) z rozszerzeniem .amxx
Tylko dodajac do plugins-codmod dodaj odpowiednio perk pod perkami, klasa po klasami
Nastepnie w katalogu Configs edytuj plik plugins-codmod i dopisz tam nazwe pluginu (klasy) z rozszerzeniem .amxx
Tylko dodajac do plugins-codmod dodaj odpowiednio perk pod perkami, klasa po klasami
Użytkownik Pro-Skill edytował ten post 07.04.2012 19:41
Napisano 07.04.2012 19:49
Dzięki wielkie a jak bym miał np gotowy real mod i chciał bym do niego dorobić klasy tak jak w CoD mod to co trzeba zrobić?
A i czy jak dodaje zwykłe pluginy (tzn. nie klasy ani nie perki) to nazwe wklejam do plugins-codmod czy do plugins?
A i czy jak dodaje zwykłe pluginy (tzn. nie klasy ani nie perki) to nazwe wklejam do plugins-codmod czy do plugins?
Napisano 07.04.2012 19:55
Zwykłe pluginy najlepiej dodawać do plugins.ini, unikamy przez to bałaganu ale jakbyś dodał do plugins-codmod też by działało.
Napisano 07.04.2012 19:57
Ok dzięki plusik leci. A wiesz może co jest potrzebne żeby wgrać sam CoD mod tzn bez żądnych klas tylko tak jakby sam szkielet.
Napisano 08.04.2012 09:44
Wyłącz wszystkie pluginy w plugins-codmod [sprawdź , nie jestem pewny]
Napisano 08.04.2012 10:33
Ok dzięki za pomoc temat do zamknięcia
Napisano 08.04.2012 10:35
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
CoD Nowy
Dodatkowe, osobne trzy linie opisu klasNapisany przez Rafii, 27.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
problem z kompilacjaNapisany przez Anonimowy09, 21.01.2025 ![]() |