Pytanie jak robić mapy?
Kosa :D
28.03.2012
Śiema mam pytanie dotyczące robienia map w cs ... jakim programem ? Czy łatwo czy trudno? Ponieważ chciałbym zrobić swoją mape
i czy długo to zajmuje komuś kto robi mape 1 raz
Grapa
28.03.2012
Jest specjalny program od Firmy Valve do tego przeznaczony, a dokładniej Valve Hammer Editor.
Oglądnij kilka poradników i nie powinno być problemów z trudnością używania tego programy.
Czas robienia mapy zależy od jej wielkości i szczegółów.
Oglądnij kilka poradników i nie powinno być problemów z trudnością używania tego programy.
Czas robienia mapy zależy od jej wielkości i szczegółów.
Onyke
28.03.2012
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X > Pytania
do
Counter-Strike > Mapy
28.03.2012
Aha dobra dzięki masz + ale i tak czekam może mi jeszcze ktoś cos podpowie
Play 4FuN
28.03.2012
Pierwszą mapę robiłem ponad 1.5h była banalna ale program ciężko mi podchodził
Fifa12
28.03.2012
www.youtube.com/watch?v=q0PVhDDsZQE&list=PL0485D7EDBD76E223&index=1&feature=plpp_video
Tu masz ładnie opisane
Tu masz ładnie opisane
dasiek
28.03.2012
Według Vavle hammer Editor? Kiedyś się tym bawiłem. Musisz z Bloków Stworzyć zarys mapy, potem odpowiednio wyłagodzić , dodać tekstury no i jak mają być tam jakieś bronie to dodac skrypty (chyba). Jeśli nie bawiłeś się wcześniej programami Typu Blender czy coś - bedzie ciężko
^Grzyboo
28.03.2012
To co CheQ powiedział to bzdury i mapy się robi koszmarnie łatwo:
Stawiasz bryły, naklejasz na nie tekstury i dodajesz ewentualne gotowe byty i to wszystko. Zrobić rzeczywiście ładną i ciekawą mapę - to jest trudne. Ale mapping sam w sobie jest dziecinnie prosty, więc spróbuj z Valve Hammer Editor.
Stawiasz bryły, naklejasz na nie tekstury i dodajesz ewentualne gotowe byty i to wszystko. Zrobić rzeczywiście ładną i ciekawą mapę - to jest trudne. Ale mapping sam w sobie jest dziecinnie prosty, więc spróbuj z Valve Hammer Editor.
28.03.2012
To co dark podales to chyba trudne jest robienie w tym ? Czy nie? O co chodzi ze 1,2,3,4 interfejs sorki jestem w tym zielony
^Grzyboo
28.03.2012
Nie warto, w tym "programie" nic nie osiągniesz.
Jeśli chcesz na poważnie to potraktować to tylko VHE
Jeśli chcesz na poważnie to potraktować to tylko VHE
28.03.2012
Czyli valve Homer editor
Użytkownik Kosa :D edytował ten post 28.03.2012 16:11
Użytkownik Kosa :D edytował ten post 28.03.2012 16:11