Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
phpBB

Jakie ustawic chamody na amxban [php by przemo]

phpbb

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Floop

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:82
  • Lokalizacja:XXX
Offline

Napisano 24.03.2012 10:38

Witam mam taki problem nie moge zainstalowac amxbana na stronie bo nie mam smarta ,i jakie chamody ustawic ze by dzialal ?

#2 adamsa1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:217
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 24.03.2012 10:47

Bez smarty, chmody ci nie pomogą..

#3 Floop

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:82
  • Lokalizacja:XXX
Offline

Napisano 24.03.2012 10:51

bo tak z hosta mi odpowidzieli : Witam. Moduły smar są includowane przez amxbans więc musi Pan ustawić prawidłowe chmody dla katalogu include który Pan wgrał.

#4 adamsa1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:217
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 24.03.2012 11:17

Chmody mają być 777

#5 Floop

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:82
  • Lokalizacja:XXX
Offline

Napisano 24.03.2012 11:20

są i nie dziala





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: phpbb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych