Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Alt End Roundsound Nie Działa


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 maciej916

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:126
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Koźmin Wlkp
Offline

Napisano 23.03.2012 18:42

Mam problem z Tym Pluginem Na Serwerze Gdyż Kiedyś on działał a Teraz piosenki Się aby Pobierają a Ich Nie Odtwarza Co Może Byś przyczyną Tego ?
  • +
  • -
  • 0

#2 IndeS

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:574
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:NT
Offline

Napisano 23.03.2012 20:02

Masz dopisane do plugins.ini? Masz odpowiednią scieżke w roundsound.ini?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#3 maciej916

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:126
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Koźmin Wlkp
Offline

Napisano 24.03.2012 10:43

jeśli się ściąga to jest dopisane i są prawidłowe ścieżki ale ich nei odtwaza
  • +
  • -
  • 0

#4 IndeS

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:574
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:NT
Offline

Napisano 24.03.2012 10:48

jesli nie odtwarza to moze masz zly format
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#5 maciej916

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:126
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Koźmin Wlkp
Offline

Napisano 24.03.2012 11:09

piosenki sa w formacie mp3 w logach normalnie pisze że je załądowało moż jakiś plugin to powoduje
  • +
  • -
  • 0

#6 IndeS

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:574
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:NT
Offline

Napisano 24.03.2012 11:41

zrob to --> http://amxx.pl/topic...sy-round-sound/
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#7 maciej916

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:126
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Koźmin Wlkp
Offline

Napisano 24.03.2012 13:09

Dzwięki są w dobrym formacie, nie wiem dlaczego nie działają :_
  • +
  • -
  • 0

#8 White

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 415
Wszechobecny

  • Postów:345
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 25.03.2012 11:48

Może mają za dużą częstotliwość. Ustaw częstotliwość na 22 050Hz, Bitrate na 128 Kbps i kanał audio na mono. Mi zawsze na takich ustawieniach działa.
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_080969_071638_FFFFFF_000000.png

b_350_20_08690A_073809_FFFFFF_000000.png

b_350_20_BF020C_E1130A_EAE6E6_000000.png

 


#9 maciej916

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:126
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Koźmin Wlkp
Offline

Napisano 25.03.2012 13:20

a jeśli powiem coś takiego że one są z innego serwera a tam działają ?
  • +
  • -
  • 0

#10 maciej916

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:126
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Koźmin Wlkp
Offline

Napisano 27.03.2012 17:47

nikt nie pomoże
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych