[ROZWIĄZANE] Pytanie na temat menu nowych...
Kamil17
09.03.2012
Mam problem z nową statystyką tzn nie mogę dodać jej do menu
Proszę o pomoc
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "Klasa : %s^nDoswiadczenie : %i / %i^nPoziom : %i^nPerk : %s^nInteligencja : %i^nZycie : %i^nWytrzymalosc : %i^nKondycja : %i^nObrazenia : %i^nRegeneracja : %i", nazwy_klas[klasa_gracza[target]], doswiadczenie_gracza[target], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[target]), poziom_gracza[target], nazwy_perkow[perk_gracza[target]], inteligencja_gracza[target], zdrowie_gracza[target], wytrzymalosc_gracza[target], kondycja_gracza[target], obrazenia_gracza[target], regeneracja_gracza[target]);chodzi mi o regeneracja gracza mam tą wersję http://amxx.pl/topic...770#entry377770 Jak mam dodać do menu co podałem wyżej , dodaję tak jak jest teraz lecz są błędy typu
QTM_CodMod.sma(1075) : error 075: input line too long (after substitutions)
QTM_CodMod.sma(1076) : error 017: undefined symbol "regenera"
QTM_CodMod.sma(1077) : warning 217: loose indentation
QTM_CodMod.sma(1077) : error 017: undefined symbol "cja_gracza"
QTM_CodMod.sma(1077) : warning 215: expression has no effect
QTM_CodMod.sma(1077) : error 001: expected token: ";", but found "]"
QTM_CodMod.sma(1077) : error 029: invalid expression, assumed zero
QTM_CodMod.sma(1077) : fatal error 107: too many error messages on one line
Proszę o pomoc
master.
09.03.2012
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "Klasa : %s^nDoswiadczenie : %i / %i^nPoziom : %i^nPerk : %s^nInteligencja : %i^nZycie : %i^nWytrzymalosc : %i^nKondycja : %i^nObrazenia : %i^nRegeneracja : %i",
nazwy_klas[klasa_gracza[target]], doswiadczenie_gracza[target], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[target]), poziom_gracza[target], nazwy_perkow[perk_gracza[target]], inteligencja_gracza[target], zdrowie_gracza[target], wytrzymalosc_gracza[target], kondycja_gracza[target], obrazenia_gracza[target], regeneracja_gracza[target]);
Zobacz tak:>
Użytkownik master. edytował ten post 09.03.2012 19:01
Kamil17
09.03.2012
Po postu jeśli wiesz to powiedz mi jak to zrobić , a co do sma to wszystko jest dobrze tylko jak wyłączę to :
^nRegeneracja : %ito jest wszystko dobrze
Dzięki pomogłeś działa , temat close
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "Klasa : %s^nDoswiadczenie : %i / %i^nPoziom : %i^nPerk : %s^nInteligencja : %i^nZycie : %i^nWytrzymalosc : %i^nKondycja : %i^nObrazenia : %i^nRegeneracja : %i",
nazwy_klas[klasa_gracza[target]], doswiadczenie_gracza[target], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[target]), poziom_gracza[target], nazwy_perkow[perk_gracza[target]], inteligencja_gracza[target], zdrowie_gracza[target], wytrzymalosc_gracza[target], kondycja_gracza[target], obrazenia_gracza[target], regeneracja_gracza[target]);
Zobacz tak:>
Goliath
09.03.2012
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL