Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 05.03.2012 21:27
A mam i 2 pytanie jak się dodaje dla ludzi na nick i hasło premke???
Napisano 05.03.2012 22:33
wiec aby dodac premium graczowi wchodzisz w plik users.ini ktory jest w folderze cstrike/addons/amxmodx/configs
a w tym pliku wpisujesz:
Dla graczy ze STEAM'em
"SteamID" "" "flagi" "ce"
Dajac premium na IP:
"xx;xxx:xxxx.xx "" "flagi" "de"
Dajac na nick:
"nick" "haslo" "flagi" "a"
dajac na nick dany gracz musi wpisac w konsole:
setinfo _pw "haslo"
flagi admina:
#define ADMIN_ALL /* wszyscy */ #define ADMIN_IMMUNITY /* flag "a" */ #define ADMIN_RESERVATION /* flag "b" */ #define ADMIN_KICK /* flag "c" */ #define ADMIN_BAN /* flag "d" */ #define ADMIN_SLAY /* flag "e" */ #define ADMIN_MAP /* flag "f" */ #define ADMIN_CVAR /* flag "g" */ #define ADMIN_CFG /* flag "h" */ #define ADMIN_CHAT /* flag "i" */ #define ADMIN_VOTE /* flag "j" */ #define ADMIN_PASSWORD /* flag "k" */ #define ADMIN_RCON /* flag "l" */ #define ADMIN_LEVEL_A /* flag "m" */ #define ADMIN_LEVEL_B /* flag "n" */ #define ADMIN_LEVEL_C /* flag "o" */ #define ADMIN_LEVEL_D /* flag "p" */ #define ADMIN_LEVEL_E /* flag "q" */ #define ADMIN_LEVEL_F /* flag "r" */ #define ADMIN_LEVEL_G /* flag "s" */ #define ADMIN_LEVEL_H /* flag "t" */ #define ADMIN_MENU /* flag "u" */ #define ADMIN_ADMIN /* flag "y" */ #define ADMIN_USER /* flag "z" */

Oferuje pomoc: Tworzenie klas/perkow/pluginów na cod modzie oraz pomoc techniczna przy serwerach/sieci. Pomoc poza forum - odplatna
Napisano 05.03.2012 22:35
Przykład: "Zenek" "Zxcvb "t" "a"
flaga t---premium
a-----premium na hasło Jeszcze os0ba której dajesz premium musi sobie wpisać najlepiej do swojego cfg. setinfo "_pw" " Zxcvb" lub wpisywać przy każdym wejściu na serwer do konsoli.
Napisano 05.03.2012 23:01
"Zenek" "Zxcvb "t" "a"
to on bedzię miał all premki bo sprawdzałem a ja chce zrobić ze 1 premke sie dostaje określoną a nie all.
Napisano 06.03.2012 06:30
Ale gdy dam dla typa np
"Zenek" "Zxcvb "t" "a"
to on bedzię miał all premki bo sprawdzałem a ja chce zrobić ze 1 premke sie dostaje określoną a nie all.
Trzeba było tak od razu napisać pytałeś jak się dodaje to Ci udzieliliśmy odpowiedzi musisz w sma pozmieniać flagi Jak masz ADMIN_LEVEL_H czyli flaga t,chcąc zmienić na inną flagę musisz zmienić literkę H Enson podał Ci flagi zastosuj się do tego. Masz jedną premkę na ADMIN_LEVEL_H czyli flaga t drugą premium w sma zmień na przykład na ADMIN_LEVEL_G czyli flaga s itd.W tedy dajesz koledze premkę w ten sposób "Zenek" "Hasło" "s" "a" Pamiętaj ze za każdym razem jak zmienisz level w sma musisz skompilować sma na amxx w Kompilatorze znajdziesz go na Forum.
Użytkownik Pietras11 edytował ten post 06.03.2012 06:32
Napisano 06.03.2012 07:25

Napisano 06.03.2012 14:15
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|