Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Logami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 paul

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:14
  • Imię:laksfd
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.02.2012 20:26

Chodzi o to , że dopisałem debug po pluginie ( dcm.amxx debug ) oraz ( amx_heconc.amxx debug ) bo mi cos crashowalo serwer scinal sie i byl taki Powtarzający się dzwięk dość głośny .. znaczy nadal jest w logach z HLDS wyskakuje mi coś takiego :

L 02/27/2012 - 20:16:48: [FUN] Invalid player 4
L 02/27/2012 - 20:16:48: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dcm.amxx")
L 02/27/2012 - 20:16:48: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_rendering")
L 02/27/2012 - 20:16:48: [AMXX] [0] dcm_386405.sma::eventRoundRestart (line 1699)
L 02/27/2012 - 20:17:01: [ENGINE] Invalid entity 678
L 02/27/2012 - 20:17:01: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "amx_heconc.amxx")
L 02/27/2012 - 20:17:01: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_string")
L 02/27/2012 - 20:17:01: [AMXX] [0] 4cd32a8c8bb4e.sma::hedamage_event (line 56)
L 02/27/2012 - 20:17:12: [FUN] Invalid player 4
L 02/27/2012 - 20:17:12: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dcm.amxx")
L 02/27/2012 - 20:17:12: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_rendering")
L 02/27/2012 - 20:17:12: [AMXX] [0] dcm_386405.sma::eventRoundRestart (line 1699)

I Kompletnie nie wiem oco mu chodzi ^^
Jeśli by mógł ktoś pomóc to będę wdzięczny . dziekuje za uwage i poświęcony czas !
EDIT: Jest to serwer EasyBlock .

Użytkownik paul edytował ten post 27.02.2012 20:32

  • +
  • -
  • 0

#2 Kolar`.

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 29.02.2012 21:33

L 02/27/2012 - 20:17:12: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_rendering")

L 02/27/2012 - 20:17:01: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_string")

Masz logi to naprawiaj.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych