ownserver - awaria?
Jeansy
20.02.2012
Mam takie pytanie do ludzi którzy mają konta/serwery na ownserver i czy im działają passy do kont bo mi działały wczoraj/przedwczoraj a dziś wpisuje hasło i nie zrestartowałem no i nadal nic czy wy też tak macie?
Kamil17
20.02.2012
@ UP mi też nie działały passy , pisz do obsługi coś jest u nich jakaś awaria , wql strasznie się wkurzyłem bo dużo kasy bym stracił , ale wpisałem te hasło co na początku zakładałem konto , zaloguj się po przez te 1 hasło
Jeansy
20.02.2012
Oo..Działa też bym się wk***ił bo mam dużo
łap + za pomoc
Ale jakąś awarie mają bo serwera nie moge włączyć
Użytkownik Tuptusiowy edytował ten post 20.02.2012 14:28
Ale jakąś awarie mają bo serwera nie moge włączyć
Użytkownik Tuptusiowy edytował ten post 20.02.2012 14:28
glutex
20.02.2012
Coś Im musiało paść, bo z FTP nie można się połączyć, a w panelu pisze, że niema połączenia z maszyną. mam tylko nadzieję, że nie HDD, bo nie chce mi się wszystkiego od nowa wgrywać...
Hiroshima
20.02.2012
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
Inne → OFF Topic
do
Inne → Oferty Firm Hostingowych → Pytania do firm
graczu
20.02.2012
Wszystko działa bez problemów, jak komuś nie pasuje hasło może je zrestartować za pomocą opcji pod adresem: OwnServer.pl - Hosting serwerów gier multiplayer, serwery głosowe
Na email otrzymacie link do restartu hasła, wchodzicie na niego podajecie nowe hasło i logujecie się na konto z nowym hasłem.
Jak ktoś miał pare kont założonych na jeden email to niech napisze na gg ( 39266724 ) do pomocy technicznej podając login oraz pisząc o co chodzi, obsługa wyśle wiadomosc na maila przypisanego do konta, podacie treść i zrestartują wam hasło.
( nie radze pisać "witam", "halo" i inne takie bo nie dostaniecie odpowiedzi )
Użytkownik graczu edytował ten post 20.02.2012 15:32
Na email otrzymacie link do restartu hasła, wchodzicie na niego podajecie nowe hasło i logujecie się na konto z nowym hasłem.
Jak ktoś miał pare kont założonych na jeden email to niech napisze na gg ( 39266724 ) do pomocy technicznej podając login oraz pisząc o co chodzi, obsługa wyśle wiadomosc na maila przypisanego do konta, podacie treść i zrestartują wam hasło.
Użytkownik graczu edytował ten post 20.02.2012 15:32
Kamil17
20.02.2012
Ja restartowałem hasło 3-4 razy i nic nie pomogło za każdą razą inne hasło i nic nie pomogło , nawet coś poczta.wp.pl nawala nie wiem czemu , lecz jak wyżej pisałem trzeba użyć hasła które wpisywało się na początku (jak wpisałem to od razu mnie zalogowało)Wszystko działa bez problemów, jak komuś nie pasuje hasło może je zrestartować za pomocą opcji pod adresem: OwnServer.pl - Hosting serwerów gier multiplayer, serwery głosowe
graczu
20.02.2012
To musiałeś mieć naprawdę pecha ;-)
Ja restartuje, wszystko smiga bez problemów.
Ja restartuje, wszystko smiga bez problemów.
Kamil17
20.02.2012
Właśnie napisałem od obsługi , czekam na wiadomość i dam odpowiedź co napisali do mnie
Kolar`.
20.02.2012
Hasło mi nie działało ale już działa i jeszcze dziś w godzinach popołudniowych miałem serwery offline. ;f
Kolar`.
20.02.2012
Nie, póki co wszystko mi działa, ale i tak to jest ownshit i zmieniam hosting.
ZarzadCSB
21.02.2012
Pracowali sporo nad poprawką logowania ok. 15 wiec wtedy mogliscie sie nie zalogowac a jak macie dalej problemy zresetujcie hasło to pomoże
ogury
23.02.2012
Marcin, czy ty masz iq psa?
"Przeniosłeś serwery z ownserver do niceshoota i śmiesz mówisz, że niceshoot to nie *****?"
Nie umiesz nawet dobrze i poprawnie zdań zbudować "po polskiemu", i ty jesteś administratorem tutaj?
Panie, ja tu nie mówię, że niceshoot świadczy dobre usługi. Sam czuję dyskomfort podczas gry na ich serwerach, ale bardziej chodziło mi tutaj o zastosowanie poprawnej polszczyzny w zdaniu.
"Przeniosłeś serwery z ownserver do niceshoota i śmiesz mówisz, że niceshoot to nie *****?"
Nie umiesz nawet dobrze i poprawnie zdań zbudować "po polskiemu", i ty jesteś administratorem tutaj?
Panie, ja tu nie mówię, że niceshoot świadczy dobre usługi. Sam czuję dyskomfort podczas gry na ich serwerach, ale bardziej chodziło mi tutaj o zastosowanie poprawnej polszczyzny w zdaniu.
Użytkownik ogury edytował ten post 23.02.2012 22:45