←  Pytania do firm

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

ownserver - awaria?

Jeansy - zdjęcie Jeansy 20.02.2012

Mam takie pytanie do ludzi którzy mają konta/serwery na ownserver i czy im działają passy do kont bo mi działały wczoraj/przedwczoraj a dziś wpisuje hasło i nie zrestartowałem no i nadal nic czy wy też tak macie?
Odpowiedz

Kamil17 - zdjęcie Kamil17 20.02.2012

@ UP mi też nie działały passy , pisz do obsługi coś jest u nich jakaś awaria , wql strasznie się wkurzyłem bo dużo kasy bym stracił , ale wpisałem te hasło co na początku zakładałem konto , zaloguj się po przez te 1 hasło
Odpowiedz

Jeansy - zdjęcie Jeansy 20.02.2012

Oo..Działa też bym się wk***ił bo mam dużo xD łap + za pomoc
Ale jakąś awarie mają bo serwera nie moge włączyć
Użytkownik Tuptusiowy edytował ten post 20.02.2012 14:28
Odpowiedz

• +
  • -
glutex - zdjęcie glutex 20.02.2012

Coś Im musiało paść, bo z FTP nie można się połączyć, a w panelu pisze, że niema połączenia z maszyną. mam tylko nadzieję, że nie HDD, bo nie chce mi się wszystkiego od nowa wgrywać... Dołączona grafika
Odpowiedz

• +
  • -
Hiroshima - zdjęcie Hiroshima 20.02.2012

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum:
InneOFF Topic
do
InneOferty Firm HostingowychPytania do firm

Odpowiedz

• +
  • -
graczu - zdjęcie graczu 20.02.2012

Wszystko działa bez problemów, jak komuś nie pasuje hasło może je zrestartować za pomocą opcji pod adresem: OwnServer.pl - Hosting serwerów gier multiplayer, serwery głosowe

Na email otrzymacie link do restartu hasła, wchodzicie na niego podajecie nowe hasło i logujecie się na konto z nowym hasłem.
Jak ktoś miał pare kont założonych na jeden email to niech napisze na gg ( 39266724 ) do pomocy technicznej podając login oraz pisząc o co chodzi, obsługa wyśle wiadomosc na maila przypisanego do konta, podacie treść i zrestartują wam hasło.
( nie radze pisać "witam", "halo" i inne takie bo nie dostaniecie odpowiedzi )
Użytkownik graczu edytował ten post 20.02.2012 15:32
Odpowiedz

Wszystko działa bez problemów, jak komuś nie pasuje hasło może je zrestartować za pomocą opcji pod adresem: OwnServer.pl - Hosting serwerów gier multiplayer, serwery głosowe

Na email otrzymacie link do restartu hasła, wchodzicie na niego podajecie nowe hasło i logujecie się na konto z nowym hasłem.
Jak ktoś miał pare kont założonych na jeden email to niech napisze na gg ( 39266724 ) do pomocy technicznej podając login oraz pisząc o co chodzi, obsługa wyśle wiadomosc na maila przypisanego do konta, podacie treść i zrestartują wam hasło.
( nie radze pisać "witam", "halo" i inne takie bo nie dostaniecie odpowiedzi )

Ja restartowałem hasło 3-4 razy i nic nie pomogło za każdą razą inne hasło i nic nie pomogło , nawet coś poczta.wp.pl nawala nie wiem czemu , lecz jak wyżej pisałem trzeba użyć hasła które wpisywało się na początku (jak wpisałem to od razu mnie zalogowało)
Odpowiedz

• +
  • -
graczu - zdjęcie graczu 20.02.2012

To musiałeś mieć naprawdę pecha ;-)
Ja restartuje, wszystko smiga bez problemów.
Odpowiedz

Właśnie napisałem od obsługi , czekam na wiadomość i dam odpowiedź co napisali do mnie ^^
Odpowiedz

Kolar`. - zdjęcie Kolar`. 20.02.2012

Hasło mi nie działało ale już działa i jeszcze dziś w godzinach popołudniowych miałem serwery offline. ;f
Odpowiedz

A pisałeś do nich na GG ??
Odpowiedz

Kolar`. - zdjęcie Kolar`. 20.02.2012

Nie, póki co wszystko mi działa, ale i tak to jest ownshit i zmieniam hosting.
Odpowiedz

• +
  • -
ZarzadCSB - zdjęcie ZarzadCSB 21.02.2012

Pracowali sporo nad poprawką logowania ok. 15 wiec wtedy mogliscie sie nie zalogowac a jak macie dalej problemy zresetujcie hasło to pomoże
Odpowiedz

• +
  • -
hercio - zdjęcie hercio 23.02.2012

Ja miałem tam serwa i już podziękuje nie ma co oszczędzać na serwerkuxP
Odpowiedz

Roller - zdjęcie Roller 23.02.2012

Mi działały codziennie.
Odpowiedz

ogury - zdjęcie ogury 23.02.2012

Marcin, czy ty masz iq psa?
"Przeniosłeś serwery z ownserver do niceshoota i śmiesz mówisz, że niceshoot to nie *****?"
Nie umiesz nawet dobrze i poprawnie zdań zbudować "po polskiemu", i ty jesteś administratorem tutaj? ;>

Panie, ja tu nie mówię, że niceshoot świadczy dobre usługi. Sam czuję dyskomfort podczas gry na ich serwerach, ale bardziej chodziło mi tutaj o zastosowanie poprawnej polszczyzny w zdaniu.
_Marcin (23.02.2012 22:40):
Wybacz mi, lecz usługi które świadczy niceshoot mijają się z pojęciem "jakość". Wiele osób to potwierdzi, chodzi mi tu bardziej o przepychanie maszyn ("Wielkie HT" na którym każdy korzysta). Jeśli przyszedłeś hejtować wszystko, to źle trafiłeś.
_Marcin (23.02.2012 22:43):
Z notką przesadziłem, ale taka jest prawda.

Użytkownik ogury edytował ten post 23.02.2012 22:45
Odpowiedz