Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Czarny obraz


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Smiechu

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 18.02.2012 21:19

Witam

Gdy minimalizuje cs-a i następnie chce powrócic do gry to pozostaje czarny obraz. Grałem na ns jak i na steam i był ten sam problem. Proszę nie odpowiadac typu : " to nie minimalizuj "


Oj przepraszam. Nie ten dział. Może ktoś to przenieśc ?

Użytkownik Smiechu edytował ten post 18.02.2012 21:25

  • +
  • -
  • 0

#2 CzarnaDupa

    Najgorszy z najgorszych >.<

  • Użytkownik

Reputacja: 83
Zaawansowany

  • Postów:268
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 18.02.2012 21:26

Grafik ATI Radeon? :)
  • +
  • -
  • 0

#3 Muzzi

    Guru

  • Przyjaciel

Reputacja: 226
Wszechwidzący

  • Postów:772
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 18.02.2012 21:33

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
Scripting AMXXProblemy
do
Counter-Strike Problemy


  • +
  • -
  • 0

#4 Smiechu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 18.02.2012 23:27

karta ati catalyst.
  • +
  • -
  • 0

#5 CzarnaDupa

    Najgorszy z najgorszych >.<

  • Użytkownik

Reputacja: 83
Zaawansowany

  • Postów:268
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 18.02.2012 23:32

Sprobuj tak:

1. Otworz Ati Control Panel
2. Podmenu "Ustawienia 3D"
3. Zakładka "Wszystkie ustawienia"
4. Przesuń pasek jak na obrazku
Dołączona grafika


Jeśli nie pomoże pobierz najnowsze sterowniki, po pobraniu stare usun w Panelu Administracyjnym w sekcji dodaj usun programy (NIE AKTUALIZUJ) zainstaluj i wykonaj ponownie powyższe kroki... 99% ze pomoze:)
  • +
  • -
  • 0

#6 Smiechu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 19.02.2012 11:19

dziękuje bardzo za szybką odpowiedz, ale 1 sposób nie pomógł. Zainstaluje nowe sterowniki i napisze co i jak, na razie lece do kościoła :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych