Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Loss !!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shadow^

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:67
Offline

Napisano 19.02.2009 11:09

Witam. Na początku gdy zamówiłem serwer był loss 0-1 a teraz nagle loss po 25-40 wie ktoś jak to naprawić ?

[ Dodano: 19-02-2009, 11:10 ]
wgrywałem takie coś ,że można wchodzić ze steama i nonsteama ale w połowie przerwałem czy to może być przyczyna ?
  • +
  • -
  • 0

#2 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 19.02.2009 13:41

Ponadto może pojawiać się loss oraz choke.


  • +
  • -
  • 0

#3 Shadow^

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:67
Offline

Napisano 19.02.2009 14:12

można zamknąć lub usunąć :) Problem był w serwerowni :0
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych