Jeżeli chcesz porządny telefon olej to i poleć "jej" lepszy z Androidem.
Ja osobiście mam
HTC Wildfire z systemem
Android 2.2.1. Jestem bardzo zadowolony. Wiele gier, TS3, GG, Skype (darmowe ofc).
A przede wszystkim ja na nim często oglądam filmy i to w dobrej rozdzielczości - ładnie wygląda i nie trzeba się zastanawiać "co tu jest?". Co do oglądania filmów to lepiej wersję z lepszą rozdzielczością ale ograniczonymi wszystkimi innymi opcjami -
HTC Wildfire S.Dodatkowo w nim są różne opcje pisania, ja osobiście mam typ Questy. Co do najzwyklejszych querty - często się psują (wgniatasz przycisk itp), a na telefonie takim nakładasz folię zabezpieczającą i nic ci nie grozi a nawet wygodniej się pisze, bo mam duży ekran i po przekręceniu mam większe "przyciski" a nadal widzę gdzie pisze lub co ktoś do mnie pisze.
Jeżeli chcesz coś porządnego, to przygotuj się na duże wydatki, około 450-700zł. Polecam, co do tamtych telefonów szkoda kasy, na prawdę nie są użytecznei zaraz się zepsują... ;)j
W środku elegancko mam karte 32gb i wszystko się mieści.
EDIT: Oraz polecam "jej" kupić większą baterię, standardowa w HTC Wildfire jest ogromna 1300mAh (np. w X10 jest 900mAh, a w X8 jest 700mAh), ja osobiście kupiłem 2300mAh na dłuższe trasy (filmy, muzyka) i muszę mieć większą klapkę na telefon bo lekko większa ale jeden film ciągnie mi około 6-9% baterii (połtora godzinny film, najlepsza rozdzielczość oraz standardowa janość wyświetlacza).
Użytkownik Soulbane edytował ten post 12.02.2012 21:13