Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie pokazuje w Ulubionych


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 nouskill

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 10.02.2009 16:41

Witam. Dodaje serwer do ulubionych i go nie ma... Nie hcodzi tylko o mnei ale o wszytskich... Przez konsole moge sie polaczyc...
Moze wiecie jaka przyczyna?
  • +
  • -
  • 0

#2 emblaze

    Koniec z cs/amxx

  • Użytkownik

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:973
  • Lokalizacja:Mój steam: emblaze_95
Offline

Napisano 10.02.2009 16:45

Czasami pomaga jak się skopiuje i sie szybko wkleja i enter i tak dalej aż sie doda. Mi czasami tak działa mi :D
  • +
  • -
  • 0

#3 nouskill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 10.02.2009 16:49

to nie chodzi tylko o mnei nikomu nie dziala w ulubionych
  • +
  • -
  • 0

#4 emblaze

    Koniec z cs/amxx

  • Użytkownik

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:973
  • Lokalizacja:Mój steam: emblaze_95
Offline

Napisano 10.02.2009 17:54

widze, że masz 2 servery(według podpisu) przy obuch się tak dzieje :?: ( o ile to w ogóle chodzi o twoje xD)
  • +
  • -
  • 0

#5 WHineye

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:83
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 10.02.2009 18:48

serwer non-steam?
masz zainstalowany na serwerze patch v.23? i czy sam go masz ?
  • +
  • -
  • 0

#6 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 10.02.2009 19:19

Może masz serwer na obydwa protokoły (Steam + NonSteam)??
  • +
  • -
  • 0

#7 nouskill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 10.02.2009 19:20

Serwer jest tylko na NS, patch serwa 23 bo ja mam patch 23 i mi sie pokazuje a u innych nie i to pewnei wina patcha, a da sie pzerobic serw zeby byl patch starszy?
  • +
  • -
  • 0

#8 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 10.02.2009 19:27

Możesz zmienić binarki, ale nie wiem, czy to coś da : :?:
  • +
  • -
  • 0

#9 nouskill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 10.02.2009 19:29

acha, dzieks za pomoc.. do zamkniecia... powiem kolegom zeby sicagneli patch v23
  • +
  • -
  • 0

#10 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 10.02.2009 19:32

A daj IP+port, to zaobacze u siebie.
  • +
  • -
  • 0

#11 nouskill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 10.02.2009 20:29

193.33.177.32:27481 proszę :P
  • +
  • -
  • 0

#12 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 11.02.2009 11:28

U mnie się normalnie dodał.
Dobra zamknijcie.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych