Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Szukam modelu żołnieża
Temat rozp. matti9410, 27.12.2011 17:29
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27.12.2011 17:29
Witam szukam modelu zołnieża ale takiego jakby zombie
docha, zjawe czy cos takiego.

Napisano 27.12.2011 22:43
Napisał byś coś więcej, lecz domyślam się że chodzi Ci o model 'playera' czyli gracza tak?
Jeśli tak to będzie ciężko, na bananie nic nie ma, radzę poszukać w plikach zombie mod lub na stronach o ZM. Ewentualnie poprosić kogoś o przerobienie modelu z CS:S, na source jest sporo modeli żołnierzy zombie
Wiem że w Op4 były modele 'Barney Zombie' i 'Grunt Zombie' ale tych modeli nie można użyć jako modeli gracza.
Szukałem dla Ciebie tego modelu ale nic konkretnego nie znalazłem, możesz poprosić kogoś o zrobienie samego skina dla jakiegoś gotowego modelu. Można uzyskać spoko efekty przy odrobinie chęci.
Peace.
Jeśli tak to będzie ciężko, na bananie nic nie ma, radzę poszukać w plikach zombie mod lub na stronach o ZM. Ewentualnie poprosić kogoś o przerobienie modelu z CS:S, na source jest sporo modeli żołnierzy zombie

Wiem że w Op4 były modele 'Barney Zombie' i 'Grunt Zombie' ale tych modeli nie można użyć jako modeli gracza.
Szukałem dla Ciebie tego modelu ale nic konkretnego nie znalazłem, możesz poprosić kogoś o zrobienie samego skina dla jakiegoś gotowego modelu. Można uzyskać spoko efekty przy odrobinie chęci.
Peace.
Napisano 28.12.2011 13:53
Dzięki za cheć szukania
może wiesz jak przerobić z Cs:S na CS 1.6 ? np ten skin http://www.gamebanana.com/skins/29471

Użytkownik matti9410 edytował ten post 28.12.2011 13:58
Napisano 28.12.2011 18:26
Niestety w modelowaniu nie siedzę więc w przeróbce nie pomogę, jeśli ogarniasz angielski to wbij na alliedmodders i tam poproś o konwersję - na pewno ktoś pomoże bo tam normalnie ludzie siedzą, tutaj za takie coś od razu by chcieli pieniądze 
Btw. znalazłem coś co być może Ci się spodoba:

Jeśli był byś zainteresowany tymi modelami to pisz na PW ponieważ tutaj nie mogę ich wrzucić.
Peace.

Btw. znalazłem coś co być może Ci się spodoba:

Jeśli był byś zainteresowany tymi modelami to pisz na PW ponieważ tutaj nie mogę ich wrzucić.
Peace.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych