Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Get the Flash Player to see this rotator.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 bLz`

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 05.02.2009 17:55

elo ;]
mam taki problem
mianowicie: nie mogę oglądać filmów z youtube, żadnych rotatorów na stronach.
wyskakuje mi na górze takie coś: Aby wyświetlić całą zawartość tej strony należy zainstalować dodatkowe wtyczki.
no i jak chcę zainstalować, to wyskakuje mi: Nie masz wystarczającej ilości miejsca na dysku do ukończenia tej instalacji.
Zwolnij 5000kb i spróbuj ponownie.
Mam tyle miejsca na dysku, a nawet dużo więcej.
Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie to instaluje, i skąd należy zwolnić te miejsce? :mur:
zwalniam z dysku, ale to i tak nic nie daje :/
Proszę o pomoc, dam pomógł ;-)
  • +
  • -
  • 0

#2 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 05.02.2009 17:59

http://www.instalki.... ... Player.php
Ściągnij to, wyłącz przeglądarkę oraz gg, zainstaluj, włacz przeglądarkę i powinno śmigać ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 bLz`

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 05.02.2009 18:14

działa ale tylko na Internet Explorer -.-
a na Mozilli nie -.-
mi chodzi o to, żeby działało na Mozilli.
  • +
  • -
  • 0

#4 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 05.02.2009 18:40

Pobierz najnowsze uaktualnienie Mozilli.
Najnowsza 3.0.6
Ja pobrałem i śmiga.

#5 bLz`

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 05.02.2009 18:44

dziś aktualizowałem.
  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 05.02.2009 18:45

instalowales program flash przy wyłączonym Firefox?
  • +
  • -
  • 0

#7 bLz`

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 05.02.2009 18:47

tak, wszystko miałem wyłączone gg, steam, skype, przeglądarka wszystko
  • +
  • -
  • 0

#8 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 05.02.2009 18:48

To spróbuj tak:
1.Ściągnij program flash i zamknij Mozillę.
2. Zainstaluj i zresetuj kompa.
3.Włącz Mozillę i wejdź na www.youtube.com albo gdzieś indziej.

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 05.02.2009 18:51

Albo Reinstall Firefox
  • +
  • -
  • 0

#10 bLz`

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 05.02.2009 18:52

spróbuje FrikO

Nie działa -.-
Więc Reinstall Firefox.
Przeinstaluje, i zobaczę czy działa.

[ Dodano: 05-02-2009, 19:27 ]
Nie działa i tak... -.-
przeinstalowałem Firefox, wbijam na youtube, i pisze takie coś gdy chcę obejrzeć filmik:
Masz wyłączoną obsługę języka JavaScript lub używasz starej wersji odtwarzacza Flash Player firmy Adobe

  • +
  • -
  • 0

#11 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 05.02.2009 19:30

Zrób tak.
1.Wybierz menu "Narzędzia".
2.Kliknij polecenie "Opcje".
Dołączona grafika
3.Wybierz ikonę "Treść" na górnym pasku nawigacyjnym.
Dołączona grafika
4.Zaznacz pole wyboru "Włącz obsługę języka JavaScript" i kliknij przycisk "OK".
Dołączona grafika

Wszystko robisz w Mozilli

#12 bLz`

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 05.02.2009 19:35

mam włączone -.-
  • +
  • -
  • 0

#13 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 05.02.2009 19:39

Poczytaj.. : http://www.mozillapl...ia_Flash_Player

#14 bLz`

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 05.02.2009 19:43

nie rozumiem z lekka tej sprawy :/
po reinstall'u firefoxa powinno wszystko działać.
gdy zainstalowałem firefoxa 1 raz działały, potem nie wiem jak przestały O:)
  • +
  • -
  • 0

#15 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 05.02.2009 19:52

Pobierz wszystkie wtyczki ! ja mam takie.
1.DNA Plug-in
2. Microsoft Office 2003
3. Microsoft DRM
4. Mozilla Default Plug-in
5. Schockwave Flash
6. Windows Genuine Advantage
7. Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library
8. Zylom Plugin

Zylom Plugin i Schockwave Flash odpowiadają za muzyke,gry, itp. Oczywiście z neta.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych