Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler. Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team QTM_CodMod.sma(1409 -- 1410) : error 029: invalid expression, assumed zero QTM_CodMod.sma(1409 -- 1410) : error 001: expected token: ",", but found ";" 2 Errors. Could not locate output file QTM_CodMod.amxx (compile failed).
takie coś mi wyskakuje gdy kompiluje mojego coda.
mam 3 wersje - jedna pod low exp , druga fast, low się kompiluje, fast nie, fast nie kompiluje się nawet wtedy, kiedy skopiuję tą linijkę z Low.
public w której jest coś źle
public PokazInformacje(id) { id -= ZADANIE_POKAZ_INFORMACJE; if(!is_user_connected(id)) { remove_task(id+ZADANIE_POKAZ_INFORMACJE); return PLUGIN_CONTINUE; } if(!is_user_alive(id)) { new target = pev(id, pev_iuser2); if(!target) return PLUGIN_CONTINUE; set_hudmessage(255, 0, 0, 0.6, -1.0, 0, 0.0, 0.3, 0.0, 0.0, 2); ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "Zapraszamy na forum!^nKlasa : %s^nDoswiadczenie : %i / %i^nPoziom : %i^nPerk : %s^nPerk2 : %s^nZdrowie : %i", nazwy_klas[klasa_gracza[target]], doswiadczenie_gracza[target], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[target]), poziom_gracza[target], nazwy_perkow[perk_gracza[target]],nazwy_perkow[perk_gracza2[target]], get_user_health(target)); return PLUGIN_CONTINUE; } set_hudmessage(255, 0, 0, 0.02, 0.23, 0, 0.0, 0.3, 0.0, 0.0); ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "[CS-Banned.xaa.pl]^n[Klasa : %s]^n[Doswiadczenie : %i / %i]^n[Poziom : %i]^n[Perk : %s]^n[Perk2 : %s]^n[Zdrowie : %i]^n", nazwy_klas[klasa_gracza[id]], doswiadczenie_gracza[id], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[id]), poziom_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]],nazwy_perkow[perk_gracza2[id]], get_user_health(id),); return PLUGIN_CONTINUE; }
proszę O POMOC !!