Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Poważny problem z serwer po wgraniu najnowszych binnarkow .


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 _nothing_

    NO ACTA !

  • Zbanowany

Reputacja: 134
Zaawansowany

  • Postów:377
  • GG:
  • Imię:Nothing
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 20.11.2011 17:02

Witam !

Posiadam serwer na OwnServer.pl 350FPS Warszawa 20 slotów. I otóż serwer dosyć często crashował przy zmianach mapy, winą tego były binnarki i dproto. Wgrałem najnowsze binnarki oraz dproto i od tej pory nie wszyscy mogą wejść na serwer np. jednemu wyskakuje takie info :

Connecting to 91.210.129.90:27082...
Connection accepted by 91.210.129.90:27082
* Invalid Password!
Kicked :"You have no entry to the server.


Tak wygląda mój plik plugins.ini z folderu metamod :

;; Metamod plugins.ini
; AMX Mod X 1.8.2
; Amxx.pl

linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
linux addons/dproto/dproto_i386.so



Proszę mi doradzić co muszę zrobić aby było tak jak na początku, że każdy może bez problemu wejść na mój serwer. A nie chce reinstalować serwera .

dodam jeszcze, że nic nie ustawiałem w pliku dproto.cfg

na serwerze mam wgrane : dproto + engine 5006 http://portek.net.pl.../engine5006.zip

a po wpisaniu w konsoli "meta list" wyskakuje mi takie coś :

[ 1] AMX Mod X, v1.8.2-dev, Jul 1 2011, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 2] dproto_EF, v0.9.87, 2010-10-26, by Crock, see
[ 3] Fun, v1.8.2-dev, Jul 1 2011, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 4] Engine, v1.8.2-dev, Jul 1 2011, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 5] FakeMeta, v1.8.2-dev, Jul 1 2011, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 6] Ham Sandwich, v1.8.2-dev, Jul 1 2011, by AMX Mod X Dev Team, see AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros!
[ 7] MySQL, v1.8.2-dev, Jul 1 2011, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmod


a Pavulon napisał w swoim temacie, że po wpisaniu "meta list" powinno nam wyskoczyć :

Currently loaded plugins:
description stat pend file vers src load unlod
[ 1] dproto RUN - dproto_i386.so v0.8.72 ini Start Never
[ 2] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm_i386. v1.8.1.3 ini Start ANY
2 plugins, 2 running:


Użytkownik _nothing_ edytował ten post 20.11.2011 17:03


#2 Pingwinek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:43
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 20.11.2011 17:39

Bo masz powłączane więcej modułów.
Invalid Password! - wpisuje złe hasło, zobacz users.ini
  • +
  • -
  • 0

#3 _nothing_

    NO ACTA !

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 134
Zaawansowany

  • Postów:377
  • GG:
  • Imię:Nothing
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 20.11.2011 19:18

tyle, że u mnie nie ma nikt hasła . . tym bardziej na STEAM ID

to jak pomoże ktoś ?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych