OwnServer.pl - Hosting serwerów gier multi...
Individual
09.07.2012
OD Zawsze używam OWNSERVER i mnie na razie nigdy nie zawiodło.
Pakiet Lite też nie jest najgorszy(Sprawdzałem, bo mam swój server).
LAtwo ogarnąć Więc temu Hostingowi Daje 9/10 ^ ^
Pakiet Lite też nie jest najgorszy(Sprawdzałem, bo mam swój server).
LAtwo ogarnąć Więc temu Hostingowi Daje 9/10 ^ ^
ZarzadCSB
09.07.2012
Nie polecam.
Padły im serwery mieli przedłużyc wszystkim serwery o 30dni którym zmienili IP było to ile 2-3mc temu nadal nie zrobili tego więc sprawa żałosna.
1/10
Padły im serwery mieli przedłużyc wszystkim serwery o 30dni którym zmienili IP było to ile 2-3mc temu nadal nie zrobili tego więc sprawa żałosna.
1/10
tiger2115
04.08.2012
Lipa hosting. Miałem coda 201 lvl. Sieć rozkręcona. I co? Serwer siadł. I poszło wszystko w pizdu.
Eryk172
09.08.2012
Kazdy nie poleca... ale cena kusi młode pokolenia. wydają kase rodzicow na puste serwery.
dasiek
10.08.2012
widocznie to Wy macie problemy z zakładaniem i prowadzeniem serwera a nie hosting...
Eryk172
12.08.2012
Mam na pukawka.pl i sie ciesze ;D
p.s slyszalem kiedys ze ownserver.pl prowadzi 15 latek, to bylo jakos rok temu. Mit czy prawda ?
p.s slyszalem kiedys ze ownserver.pl prowadzi 15 latek, to bylo jakos rok temu. Mit czy prawda ?

eset
13.08.2012
Powiem kilka słów na temat tej firmy hostingowej.
Jak widać na banerze u góry forum, ta firma ma bardzo tanie sloty z czego bardzo dużo ludzi korzysta z niej, lecz niektórzy po kilku tygodniach/miesiącach zmieniają na inny hosting ponieważ są lagi, serwer się ścina itd. Miałem na tym hostingu Serwer FFA, po tygodniu zrezygnowałem bo było dużo craschy... Także tą firmę oceniam na 5/10
Jak widać na banerze u góry forum, ta firma ma bardzo tanie sloty z czego bardzo dużo ludzi korzysta z niej, lecz niektórzy po kilku tygodniach/miesiącach zmieniają na inny hosting ponieważ są lagi, serwer się ścina itd. Miałem na tym hostingu Serwer FFA, po tygodniu zrezygnowałem bo było dużo craschy... Także tą firmę oceniam na 5/10
Anty
14.08.2012
Crashe to nie wina hostingu(najczęściej)
Ja mam cod'a 2k w GT i jakoś nie crashuje,są dobre pingi,więc pewnie wziąłeś łódź albo Paryż tyle na temat.
Ja mam cod'a 2k w GT i jakoś nie crashuje,są dobre pingi,więc pewnie wziąłeś łódź albo Paryż tyle na temat.