Odwiedź Forum via SteamID/IP/Nick
IGNORE
03.06.2009
Wgralem poprawiana wersje ale nadal sprawdza tylko raz po zalogowaniu, nie co runde
R3X
03.06.2009
Sprawdź teraz. Mam ten plugin w 2 kopiach i mają różne nazwy, więc pewnie edytowałem jeden, a wysłałem drugi ;> Daj znać jak coś
Update ;>
Update ;>
Grzelak
09.06.2009
Jezeli chce aby wczytywalo jako nick, musze dac na forum w profilu pole "Nick" tak?
suiciders
08.10.2009
Pomyślałem, że podzielę się moim rozwiązaniem tego pomysłu. Zamiast zmuszać graczy do rejestracji na forum, pomyślałem, że lepiej będzie ich zachęcić jakimiś przywilejami z rejestracji. Dlatego troszeczke (naprawdę bardzo niewiele, bo skopiowałem część kodu, i zmieniłem warunek) zmodyfikowałem pierwowzór. Jako, że jest to moja chyba pierwsza modyfikacja, proszę o wyjaśnienie, jak można by to zoptymalizować, szczególnie od twórcy pierwowzoru.
Więc tak najprościej: dodałem jedną #define: PREFIX_VIP. Jest to prefix poprzedzający nazwy graczy zarejestrowanych na forum. That's all.
Wrzucam plik .sma
Więc tym oto pluginem łatwo możemy podzielić graczy na GOSCi oraz VIPów.
Więc tak najprościej: dodałem jedną #define: PREFIX_VIP. Jest to prefix poprzedzający nazwy graczy zarejestrowanych na forum. That's all.
Wrzucam plik .sma

Więc tym oto pluginem łatwo możemy podzielić graczy na GOSCi oraz VIPów.
Attached Files
RumcajsJumper
15.11.2014
Da radę aktualizować go do silnika forum IP.Board? Jeżeli tak większość sieci by z niego korzystało a w szczególności ja