Problem z kabulem
Grzeczny
16.10.2011
Witam serdecznie wszystkich.
Mój problem wygląda następująco. Miałem na serwerze wgraną mapkę de_kabul , standardowa , 1 bs itp itd.
Pobrałem od kolegi , zmodyfikowanego kabula gdzie przestawione są respawny , dodany bs i gra jest na nim inna.
Stara mapa miała tylko plik .bsp natomiast nowa posiada również plik .res
Podmieniłem w FTP kabule , dorzuciłem ten plik .res i serwer przy zmianie na kabula restartuje się i od nowa dd2.
Co może być problemem?
Pozdrawiam
Mój problem wygląda następująco. Miałem na serwerze wgraną mapkę de_kabul , standardowa , 1 bs itp itd.
Pobrałem od kolegi , zmodyfikowanego kabula gdzie przestawione są respawny , dodany bs i gra jest na nim inna.
Stara mapa miała tylko plik .bsp natomiast nowa posiada również plik .res
Podmieniłem w FTP kabule , dorzuciłem ten plik .res i serwer przy zmianie na kabula restartuje się i od nowa dd2.
Co może być problemem?
Pozdrawiam
Drzanas
16.10.2011
Dzwonilem do wróżki ale chce podwyżki mieć muszę sobie sam poradzić.
Możesz dać jakieś logi?
Użytkownik Drzanas edytował ten post 16.10.2011 12:30
Możesz dać jakieś logi?
Użytkownik Drzanas edytował ten post 16.10.2011 12:30
Grzeczny
16.10.2011
Tylko chyba nie zrozumieliśmy się do końca. Nie chcę z powrotem starego 1bsowego kabula tylko tego zmodyfikowanego z dwoma bs-ami.
Pawlak093
16.10.2011
jak się ta mapa nazywa? Pewnie brakuje jakiś plików. Pobierałeś z różnych źródeł?
logi by się przydały
Użytkownik Mr. Pawlak edytował ten post 16.10.2011 09:47
logi by się przydały
Użytkownik Mr. Pawlak edytował ten post 16.10.2011 09:47
Grzeczny
16.10.2011
Stary kabul miał tylko bsp plik a ten z 2 bs-ami ma dodatkowo res
Został on ściągnięty z serwera TP gdzie normalnie śmiga.. Jakie logi mam Ci kolego dać ?
Został on ściągnięty z serwera TP gdzie normalnie śmiga.. Jakie logi mam Ci kolego dać ?

Hiroshima
16.10.2011
Drzanas
16.10.2011
Normalne logi...
Skąd mamy wiedzieć co nie działa przy tej mapie jak nic nie napisałeś? Logi mogą pomóc.
Skąd mamy wiedzieć co nie działa przy tej mapie jak nic nie napisałeś? Logi mogą pomóc.
Grzeczny
17.10.2011
Jeśli chodzi o logi z panelu serwera to niestety nie podam Wam ich gdyż sam ich nie posiadam. Jestem tylko opiekunem serwera i mam FTP.
Wgrałem pliki do [maps] i powpisywałem co miałem. Żadnych plików muzycznych tam nie ma więc nie wiem dlaczego on nie śmiga u mnie jeśli śmiga gdzie indziej poprawnie i bez zarzutów.
Przypominam , że jest to mapa de_kabul , zmodyfikowany na 2 bsy i przeniesione respawny.
Wgrałem pliki do [maps] i powpisywałem co miałem. Żadnych plików muzycznych tam nie ma więc nie wiem dlaczego on nie śmiga u mnie jeśli śmiga gdzie indziej poprawnie i bez zarzutów.
Przypominam , że jest to mapa de_kabul , zmodyfikowany na 2 bsy i przeniesione respawny.
DarkGL
17.10.2011
1. tej nowej mapie musisz dać inna nazwe niż de_kabul bo po prostu nowa mapa się nie ściagnie graczom
2. brakuje plików mapy (modele etc.) musisz je wgrać
2. brakuje plików mapy (modele etc.) musisz je wgrać