Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] PodBoty problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 kYsioO

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 09.10.2011 09:29

Siemka
Mam problem mianowicie zainstalowałem na swoim serwerze podboty >> http://amxx.pl/topic...y-do-amx-mod-x/
w Metamod>Plugins wpisuje komendę na LINUXA ( linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so ) serwer działa tylko niecałą 1minutę ale są boty.
A jeżeli chcę wpisać komendę na WINDOWSA ( win32 addons/podbot/podbot_mm.dll ) to serwer działa lecz nie ma botów.

+ za pomoc

Użytkownik kYsioO edytował ten post 09.10.2011 09:31

  • +
  • -
  • 0
Piszę poprawnie po Polsku.
Profesjonalne Serwery Gier Multiplayer - Pukawka.pl

#2 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 09.10.2011 09:30

Wpisuje się 2 linijki..
  • +
  • -
  • 0

#3 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 09.10.2011 12:34

@UP

Wpisuje się tą linijkę, która jest potrzebna (w zależności od serwera)

Zainstaluj, wywala z jakieś konkretnej przyczyna więc daj logi.
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#4 kYsioO

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 09.10.2011 16:25

Wpisałem oby 2 linijki tak jak napisał damianek..

Temat do zamknięcia ;D

Użytkownik kYsioO edytował ten post 09.10.2011 16:26

  • +
  • -
  • 0
Piszę poprawnie po Polsku.
Profesjonalne Serwery Gier Multiplayer - Pukawka.pl

#5 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 09.10.2011 16:26

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych