Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloMod crashuje.

diablomod serwer crash problem

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Czarna_Perla

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Brodnica
Offline

Napisano 08.10.2011 13:43

Witam.
Mam problem z DiabloModem ponieważ ciągle mi serwer crashuje.
O to logi.

L 10/08/2011 - 12:11:32: [FUN] Invalid player 6
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.9l.amxx")
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_maxspeed")
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX]    [0] float.inc::operator+(Float:,_<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> (line 117)
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX]    [1] dbmod_5.9l.sma::Effect_Slow_Think (line 6538)
L 10/08/2011 - 12:11:32: [FUN] Invalid player 6
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.9l.amxx")
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_maxspeed")
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX]    [0] float.inc::operator+(Float:,_<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> (line 117)
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX]    [1] dbmod_5.9l.sma::Effect_Slow_Think (line 6538)
L 10/08/2011 - 12:11:32: [FUN] Invalid player 6
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.9l.amxx")
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_maxspeed")
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX]    [0] float.inc::operator+(Float:,_<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> (line 117)
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX]    [1] dbmod_5.9l.sma::Effect_Slow_Think (line 6538)
L 10/08/2011 - 12:11:32: [FUN] Invalid player 6
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.9l.amxx")
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_maxspeed")
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX]    [0] float.inc::operator+(Float:,_<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> (line 117)
L 10/08/2011 - 12:11:32: [AMXX]    [1] dbmod_5.9l.sma::Effect_Slow_Think (line 6538)

Proszę o pomoc.

#2 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 08.10.2011 13:57

w plugins ini zamiast :

dbmod_5.9l.amxx

daj

dbmod_5.9l.amxx debug

To powinno dzialac/

Co do set_user_maxspeed to:


Znajdź:
public client_PreThink ( id )
{
pod dodaj:
if(!is_user_alive(id)||is_user_bot(id)) return PLUGIN_CONTINUE

Użytkownik glut1997 edytował ten post 08.10.2011 14:00

  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#3 Czarna_Perla

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Brodnica
Offline

Napisano 08.10.2011 22:50

błąd jest w linijce
new attacker1

oraz
set_user_maxspeed(id,245.0+player_agility[id])

@refresh.
Wypowiedź użytkownika glut1997 nie jest pomocna.

#4 Muzzi

    Guru

  • Przyjaciel

Reputacja: 226
Wszechwidzący

  • Postów:772
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 09.10.2011 00:47

Próbowałeś wgrać nowe diablo z internetu ?
Jeżeli modyfikowałeś diablo, powiedz co w nim zmieniałeś a będzie łatwiej.
  • +
  • -
  • 0

#5 Czarna_Perla

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Brodnica
Offline

Napisano 09.10.2011 00:49

Napisałem jak wyżej w jakich linijkach są błędy tyle co wykryłem sam jak na razie

#6 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 09.10.2011 06:52

z takim czymś to nic nie zrobimy musisz podać albo cześci sma albo całość
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: diablomod, serwer, crash, problem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych