Poszukuję pluginy, który po wejściu jakiegokolwiek gracza na serwer otdwarza mu nagranie, nagrane przezemnie (np. Witmay na serwerze xxx, miłego fragowania życzy Administracja) Nie chodzi mi o zmianę pliku modt tylko o plugin, który będzie witał graczy odtworzeniem jakieś ścieżki dziękowej. Szukałem szukałem ,znalezc nie mogę
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Plugin na powitanie
Temat rozp. Kaperski, 08.10.2011 10:38
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.10.2011 10:38
Witam,
Poszukuję pluginy, który po wejściu jakiegokolwiek gracza na serwer otdwarza mu nagranie, nagrane przezemnie (np. Witmay na serwerze xxx, miłego fragowania życzy Administracja) Nie chodzi mi o zmianę pliku modt tylko o plugin, który będzie witał graczy odtworzeniem jakieś ścieżki dziękowej. Szukałem szukałem ,znalezc nie mogę
Napisano 08.10.2011 10:40
Da sie to zrobic jednakze raczej bedzie wyswietlalo sie to dopiero po restarcie cs'a gracza i jak wbije w polowie to moze mu w nastepnej rundzie sie odtwarzać ten sound (z tym 2 raczej da się uporać z tym 1 nie mam pojęcia )
Napisano 08.10.2011 10:43
na pewno istnieje taki plugin (tak mi się wydaje) tylko nie mogę nigdzie znalezc. Mam nadzieję, że ktoś coś poradzi.
Napisano 08.10.2011 10:49
Motd można usunąć pluginem, a po prostu napisać drugi, który by odtwarzał dźwięk po wejściu gracza.
Napisano 08.10.2011 10:49
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "author"
new const dzwiek[] = "dzwiek/witaj.wav";
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
// Add your code here...
}
public plugin_precache()
precache_sound( dzwiek );
public client_putinserver(id)
client_cmd(id, "spk dzwiek/witaj");
Dzwiek musi byc w .wav i musi byc w sound/dzwiek
Nazwa pliku : witaj.wav
Nie wiem czy o to chodzi ale tłumacze
Kiedy gracz wejdzie na serwer odegra mu dzwiek "witaj.wav" który sam nagrałes
Użytkownik HubertTM edytował ten post 08.10.2011 10:51
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 08.10.2011 11:02
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "author"
new const dzwiek[] = "dzwiek/witaj.mp3";
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
// Add your code here...
}
public plugin_precache()
precache_sound( dzwiek );
public client_putinserver(id)
client_cmd(id, "mp3 play dzwiek/witaj.mp3");wersja z mp3
Napisano 08.10.2011 15:31
Dzięki wielkie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod