Mam prośbę mógłby ktoś napisać taki plugin, że te prezenciki które mam w Załączniku, będą spadać gdzies na mapie a jak ktoś w niego wejdzie, dostanie losową broń albo granaty (lub hp max. 50)
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07.10.2011 18:16
Witam,
Mam prośbę mógłby ktoś napisać taki plugin, że te prezenciki które mam w Załączniku, będą spadać gdzies na mapie a jak ktoś w niego wejdzie, dostanie losową broń albo granaty (lub hp max. 50)
Napisano 07.10.2011 23:48
Mam coś takiego:
Mogę zmienić model i dym nie z puszki tylko normalnie z ziemi. Chcesz to w takiej formie?
Mogę zmienić model i dym nie z puszki tylko normalnie z ziemi. Chcesz to w takiej formie?
Napisano 08.10.2011 08:52
No spoko, tylko żeby co runde one gdzies spadały, a tak to moze byc.
Napisano 08.10.2011 15:08
Trzymaj, zrobiłem to tak, żeby nie było problemów z dodawaniem nowych prezentów:
Biblioteka:
Konfiguracja Twojego serwera
Tzn musisz zainstalować dwa pluginu: prezenty.amxx zapewniają funkcjonalność, i ten swój, gdzie rejestrujesz nagrody oraz sposób spawnowania paczek
Napisałem dość prosty system losowania spawna, ale może się okazać, że paczka leży gdzieś w dziurze poza mapą
jeśli masz ochotę samemu ustawiać paczki mogę dopisać zapisywanie wybranych pozycji paczki do pliku
Dasz radę zrobić sobie te nagrody? jak nie to daj mi porządną listę
Prezenty 1.1
configs/prezenty/ ma mieć chmod 777
komenda:
prezenty
Użyj komendy, wyczyść spawny (9) idź w miejsce gdzie może być prezent i Dodaj (1), żeby usunąć podejdź do wybranego i Usun (2)
na koniec wyjdź i restart
Biblioteka:
prezenty.sma prezenty.inc
Konfiguracja Twojego serwera
prezenty-lajtowy.sma
Tzn musisz zainstalować dwa pluginu: prezenty.amxx zapewniają funkcjonalność, i ten swój, gdzie rejestrujesz nagrody oraz sposób spawnowania paczek
Napisałem dość prosty system losowania spawna, ale może się okazać, że paczka leży gdzieś w dziurze poza mapą

Dasz radę zrobić sobie te nagrody? jak nie to daj mi porządną listę

Prezenty 1.1
configs/prezenty/ ma mieć chmod 777
komenda:
prezenty
Użyj komendy, wyczyść spawny (9) idź w miejsce gdzie może być prezent i Dodaj (1), żeby usunąć podejdź do wybranego i Usun (2)
na koniec wyjdź i restart
Załączone pliki
Napisano 08.10.2011 15:19
No nie dam rady 
Więc, tak jak depniesz na prezent, znika on ii pojawia sie napis "Rozpakowywanie prezentu (Na HUD zielone)" i taki pasek jak od bomby Wylosować możesz:
- M4A1
- AWP
- Deagle
- M3
- XM1014
- Glock
- USP
* FULL Equipment (Nektowizor,def,AWP,Wszystkie granaty,oraz 130hp)
* Kasa (od 1000 do 16000)
EDIT: to zrób takie małe menu jak w Teleportuj Gracza i tam będę pozycje ustawiał o ile sie tak da

Więc, tak jak depniesz na prezent, znika on ii pojawia sie napis "Rozpakowywanie prezentu (Na HUD zielone)" i taki pasek jak od bomby Wylosować możesz:
- M4A1
- AWP
- Deagle
- M3
- XM1014
- Glock
- USP
* FULL Equipment (Nektowizor,def,AWP,Wszystkie granaty,oraz 130hp)
* Kasa (od 1000 do 16000)
EDIT: to zrób takie małe menu jak w Teleportuj Gracza i tam będę pozycje ustawiał o ile sie tak da

Użytkownik lajtowy123 edytował ten post 08.10.2011 15:19
Napisano 08.10.2011 16:44
Gotowe, zaktualizowałem opis
Załączone pliki
Napisano 08.10.2011 17:33
dziękuję, +
Zamek
Zamek
Napisano 08.10.2011 17:34
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowy Plugin
![]() |
Nowy Plugin
[KOSZ] pluginNapisany przez Frodo1981, 25.02.2024 ![]() |
|
![]() |
||
Nowy Plugin
vip pbNapisany przez One ShooT, 04.02.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Nowy Plugin
Admin menuNapisany przez stół z powyłamywanymi, 22.09.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
Nowy Plugin
Prośba o napisanie pluginuNapisany przez stół z powyłamywanymi, 15.08.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
Nowy Plugin
PLUGIN NA DRplugin Napisany przez bawarskagolonka123, 25.06.2021 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych