Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

RoundSound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cayman16

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
Offline

Napisano 18.01.2009 13:50

Sory że pisze nowy temat, ale ostatni jest już zamknięty. A więc tak samo jak kolega pare temaatów niżej mam taki sam problem. Już chyba sie z nim męcze drugi dzień i nadal nic. Wszystko robie tak jak w instrukcji napisane. I nadal nie ma dźwięku na koniec rundy :zly: . Moż ktoś mi pomóc?
Z góry thnx.
  • +
  • -
  • 0

#2 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 18.01.2009 13:52

OK, daj muzyczki, to się zrobi.
  • +
  • -
  • 0

#3 Cayman16

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
Offline

Napisano 18.01.2009 14:00

Ok ;]
http://www.sendspace.pl/file/niMiMKuI/

[ Dodano: 18-01-2009, 14:19 ]
[quote name="pawlik"] I co da się zrobić?

[ Dodano: 18-01-2009, 14:49 ]
To jak? Pomoże mi ktoś z tym problemem?

[ Dodano: 18-01-2009, 15:10 ]
Zrobi mi ktoś gotowca? Plss
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 18.01.2009 17:29

Poczekaj dzień, dwa. Bądź cierpliwy.
  • +
  • -
  • 0

#5 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 18.01.2009 20:06

Biorę się za to ;) ;)
Jak skończę, to edytuję swój post.

Edit^^

http://admin@3RROR.cba.pl/RS_for_Cayman16.rar
Instrukcja w środku ;) ;)
  • +
  • -
  • 0

#6 Cayman16

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
Offline

Napisano 20.01.2009 18:11

Niestety ale to tez nie pomogło ;/ Nie wiem, spróbuje zainstalowac server jeszcze raz. Nie wiem co sie dzieje ze mi nie chce działać. Jakoś inne pluginy mi działają, a przynajmniej nie które. Mimo to dzięki pawlik za przysługę i masz u mnie dużeego plusa :P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych